2014. április 14.a párjával járt itt 55 Először jártunk itt, párommal. Egy éjszakát töltöttünk el a szállodában! Nagyon tetszett minden. A személyzet kedves, barátságos, szolgálatkész. A szálloda tiszta. Az ellátás ,miden igényt kielégítő! A Wellness részleg is nagyon jó volt! Közel helyezkedett el azokhoz a pontokhoz, ahová el akartunk jutni!
A parkolás egy kicsit nehézséges a szálloda előtt,nem volt elegendő a parkolók száma, de megoldottuk a problémát! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2014. február 16.családjával járt itt 45 Családommal töltöttünk el, ebben a szállodában egy hosszú hétvégét. Nekünk nagyon tetszett, a gyermekeknek egy kicsit unalmasan teltek az esték. A medence kicsi, ennyi emberhez, és a vize hideg. Félpanziós ellátással rendeltük a szállást. Az étel minősége jó volt, csak időben kell érkezni, mert az utolsó órában már nem sok esély van a válogatásra!
A reggelihez hiányzott a friss zöldség (uborka, paradicsom, paprika). Ezektől függetlenül csendes, nyugodt, szép környezetben töltöttük el a hétvégét!
2014. január 12.a párjával járt itt 45Párommal pihentünk Harkányban. Minden nagyon jó volt! Remek kiszolgálás, kiváló csapat, zökkenőmentes üdülés. Az étterem kínálata minden elképzelésen felüli. Nagyon jól éreztük magunkat! Csend vett minket körül, annak ellenére, hogy mozgalmas volt a szálloda élete. A medence isteni volt!
2013. november 21.családjával járt itt 15 Sajnos nincs jó véleményem erről a szálláshelyről! Családommal utaztunk oda, többszöri egyeztetés ellenére, nem a lefoglalt szállodában kaptunk szobát. Első nap éjszakáján a tusolóban leszakadt a plafon, szerencsére senki sem sérült meg. Másnap délután kaptunk csak új szobát. A reklamációinkra egy illetékes személlyel sem sikerült beszélnünk.
Az étterem felhozatala gyalázatos, nem igazán szállodai kiszolgálás! Ezt a szálláshelyet nem ajánlanám nyugodt szívvel senkinek! Mi biztos, hogy még egyszer nem fogunk ott "pihenni"!