2016. június 5.a párjával járt itt 55Többször fogyasztottunk már az étteremben. Nehéz szavakkal leírni gasztronómiai élményünket, de tessék: nekünk tökéletes ízharmónia, kiváló tálalás, figyelmes és segítőkész személyzet. Az ár/érték arány nagyon jó. Csillagos ötös a séfnek. Gratulálunk a tulajdonosnak, értéket teremtett. Örülünk a rengetek fizetési módnak is. Ha tehetjük, visszatérünk!
2014. június 9.családjával járt itt 45Szegedi nyaralásunk alkalmával szálltunk meg az Ildikó apartmanban. Csendes, családi házas környéken helyezkedik el. Felszerelt konyha, tágas fürdőszoba, kényelmes hálószoba segíti a pihenést. Kocsibeállóval rendelkezik, tehát az autót nem kell az utcán hagyni. Az udvar parkosított, rendezett. Az árat megfelelőnek ítéltük. A házigazda kedves, segítőkész.
2014. június 9.családjával járt itt 55 A panzió kellemes környezetben helyezkedik el Budakeszi központjában. A pihenést segítik a tiszta szobák és a parkosított, ápolt udvar. Gyermekbarát környezet, a kis parkban teknősök, házi kedvencek is vannak. . Nagyon kedvesek, figyelmesek a házigazdák. A panzióból pár perces sétával elérhető étterem, élelmiszer bolt.
Áraik a szerényebb keresetűek számára is elérhetővé teszik a kikapcsolódást.