2023. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55 Már a megérkezésünk napján kellemes élmény volt, hogy a recepciós hölgy kedvesen fogadott és megmutatta a szállást! Mi az apartmanban szálltunk meg egy hétig! Patyolattiszta szobák, nagy terek. Külön örültünk azabc-nek és a minden igényt kielégítő prospektusnak! Teljesen felszerelt konyha fogadott minket.
Az étterem és a felszolgált ételek kifogástalanok, ízletesek és a kínálat több, mint bőséges volt! A személyzet minden tagja mosolygós és kedves volt! A környék csodálatos és tényleg csendes! Már most visszavágyunk! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!
2023. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55 Mi a Kőkapu hotel vendégei voltunk egy hétig, félpanziós ellátással. A reggeli bőséges, minden nap más és más finomságokkal. Az alap szendvics lehetőségen kívül mindig volt főtt/ sült étel is, a rántotta is ízletes és különleges volt a különböző hozzávalóknak köszönhetően.
A kb 15 féle tea és 4 féle gyümölcslé és a kávé választék felülmúlhatatlan. A reggeli csúcspontja az isteni süti, fánk, tejbegríz volt! Hát ebédelni nemigen kellett! A vacsora svédasztalos volt. Igazi terülj terülj asztalkám! Előétel, kétféle leves, 3-4 féle főétel és sütemény! A mesterien elkészített vadételek mellett tökéletes magyaros ételek és a húsmentes étkezés is megoldott volt! Mindenkire gondoltak! Gyertyát gyújtottak a hangulat kedvéért, a személyzet mosolygott és kedves volt végig! A család minden tagja szeretettel gondol vissza az elmúlt egy hétre! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!