2019. július 14.a párjával járt itt 55 Minden finom! Még nem ettünk ugyan végig mindent, de igyekszünk. :) A kávé-sütizés igényes, szép környezetben lehetséges itt. Előzékenyek és helyesek a fiatal kiszolgáló lányok. Személy szerint odafigyelnek minden egyes rendelésre, vendégre.
Nagy forgalom közepette érkeztünk, de így is figyeltek arra, hogy az egy társasághoz tartozókat lehetőleg egyszerre szolgálják ki (mivel ugye mindenki téblábol, gondolkodik, hogy a 100-féle csodából éppen mit válasszon). És még a szépkártyát is elfogadják - ami cukrászdákban tapasztalatom szerint ritka.
2019. július 14.a párjával járt itt 45 Finom volt az étel, elegendő az adag. A meggysör ára talán itt a legkedvezőbb a város éttermeit tekintve, és a minősége ugyanolyan kiváló, mint másutt. A pincér kicsit kioktató stílusban válaszolt egy átlagos kérdésre, egyébként azonban udvarias volt. Az étel hamar elkészült. Az ár-érték arány is megfelelő.
Nagyon jó helyen van, a mi szállásunkhoz különösen közel. Esélyes, hogy visszatérünk.