2016. május 7.a párjával járt itt 55 A Téli Mátra Túra alkalmával döntöttünk úgy hogy a Fekete Rigó Panziót választjuk szálláshelyünknek. Mivel Győrből érkeztünk ezért fontos volt, hogy a túra előtt is és utána is kellemes és nyugodt környezetben pihenhessünk, így 2 éjszakát töltöttünk a panzióban.
A választásban segített, hogy étterem is tartozik a szálláshelyhez kiváló árakkal, finom ételekkel, emberes adagokkal mely egy túrázónak nem utolsó szempont. Mivel a borok után is érdeklődünk ezért nagyon jó "bázisnak" bizonyult a panzió. A nevesebb mátrai borászatok könnyen megközelíthetők innen. Ez egy pozitív dolog. Pénteken napközben érkeztünk és elfoglalva a szobánkat nagyon kellemes meglepetésben részesültünk. A szoba tiszta volt, tágas és világos. Az ágyak kellően kényelmesek és egy kis terasz is tartozott a lakhelyünkhöz ami ideális lehet dohányzó személyeknek is. Az udvarban lévő parkolóban mindenki biztonságban tudhatja a járművét. A pincében pedig egy közös konyha található, ahol mindenki elkészítheti a napi elemózsiáját ha egy nagy túrára indul. Egy szó mint száz, teljesen elégedettek voltunk a kapott szolgáltatással, negatív dolog tényleg nem jut eszembe. Barátságosnak találtuk az árakat így biztosan visszatérünk még!