2017. április 18.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon jó volt. Közel mindenhez főleg a fagyizóhoz:) ,de a strandokhoz is. A személyzet nagyon kedves ha valamit kértünk segítettek(szükségünk volt rá). Több alkalommal szálltunk már itt meg, minden alkalommal megelégedésünkre. A személyzet mindent megtesz, hogy jól érezzük magunkat. Érezni,hogy visszavárnak.
Az étkezés színvonala választékos,bőséges,ha elfogy valami a svédasztalról azonnal pótolják. A tisztaság megfelelő naponta kivitték a szemetet, pótolták az esetleges fogyóeszközöket rendet tettek. Egyetlen javaslat azoknak akik itt pihennek,hogy Aqva palaceba való bejutásukhoz a jegyet előre vegyék meg előre és kinyomtatva vigyék magukkal. Az iskolai szünetekben sajnos nem biztos a bejutás,mi sajnos nem jutottunk be. Legközelebb szintén itt szállunk meg,a hotelt jó szívvel ajánlom mindenkinek.
2017. április 18.gyerekekkel járt itt 55 Több alkalommal szálltunk meg a Hotel Napsugárban, vendégszeretetükben most sem csalódtunk. A Hotel dolgozói maximálisan mindent megtettek azért hogy az ott töltött napok kellemesen teljenek. A svédasztalos étkezés maximálisan kielégítő volt mindenki találhatott kedvére való ennivalót.
A recepción minden kérdésünkre megfelelő precíz választ kaptunk szükség esetén segítséget nyújtottak /Nekünk szükségünk volt rá,ezért tapasztalatból beszélek. /A szobák, mellékhelységek tisztaságát naponta ellenőrizték, szemetet kivitték, pótolták ha valami elfogyott. Úgy tervezzük, nyáron újra meglátogatjuk ezt a szép várost akkor is itt szállunk meg. Egyetlen negativum de ez nem a Hotelre vonatkozik,hogy az aqva palaceba nem jutottunk be gyorsan megtelt még a délelőtt folyamán. Ezért aki biztosan beakar jutni előre vegye meg a jegyét interneten és kinyomtatva vigye magával. Köszönöm a hotel dolgozóinak az itt töltött szép napokat a viszontlátás reményében.
Hotel Napsugár válasza
Köszönjük megtisztelő elismerésüket. Reméljük mihamarabb vendégül láthatjuk Önöket szállodánkban.
2017. április 23., , Hotel Napsugár