2016. május 15.a párjával járt itt 55 5 éjszakát töltöttünk Gyulán áprilisban. Az Aqva Palota gyönyörű és élményteli időtöltést nyujtott számunkra. Kihagyhatatlan volt a szaunarészleg használata amit nyugodt környezetben tudtunk élvezni. De mivel középkorú pár vagyunk,kihagyhatatlan volt a gyógymedencében
a lazítás.
Nagyon szép időt fogtunk ki, így két szabadtéri medencét is
élvezni tudtunk. A Gyulai Várfürdő gyönyörű, minden igényt kielégítő egy fürdőző számára. És még arra is van esély, hogy a sorsoláson mi nyerjük meg az Opel Mokkát.
2016. május 7.a párjával járt itt 55Gyula gyönyörű város. Élmény volt itt lenni a pálinka fesztiválon. Oláh Gergő és az Irigy Hónaljmirigy kitett magáért. A kisvasútas városnézés a város nevezettességei maradandó élmény. 5 éjszaka az Erkel Hotelben ami minden kényelmet,pihenést,nyugamat kielégített. Idősebb pár vagyunk,de szeretnénk visszatérő vendégek lenni.
2015. november 8.a párjával járt itt 555 éjszakát töltöttünk a Hotel Flórában. A kényelem, a kiszolgálás, az étkezés, azaz mindennel nagyon megvoltunk elégedve. Ha lehetőségük lesz Mohácsról ismét Egerbe látogatni, biztos, hogy a Flóra Hotelt választjuk.