2019. július 1.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Két hete Harkányban nyaraltunk a barátnőmmel, a Baranya Hotel Orchidea szárnyában. Nagyon jó volt. A kánikula nagy volt, de mi kellemesen feltaláltuk magunkat. A szálloda a nagy gyógyfürdővel szemben volt, mindenki tódult a nagy fürdőre a nagy forróságban. Mi nem mentünk sehova, a mi épületünkben volt a wellness.
a hat napból négy nap olyan kellemesre sikeredett, hogy csak mi használtuk a wellness részt. Délelőtt pár óra azt pihi a szobában, majd délután megint pár óra, és jöhetett a finom vacsi. Régen volt már ilyen pihentető nyaralásunk. Szuper volt minden. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2019. április 2., csoporttal járt itt 55Hévízen voltunk a barátnőmmel, mivel a szállodánkban félpanziós ellátás volt, itt fogyasztottuk az ebédet. Nagyon finom volt. A felszolgálók aranyosak. Árban is megfelelő. Ide bármikor visszatérek, ha Hévízen járok. Tudom ajánlani mindenkinek. Téliesített , és benn az épületben is van felszolgálás. Jó helyen van könnyen megtalálható! Nem utolsó sorban gyors kiszolgálás következett!
2019. március 29.barátokkal járt itt 55 Barátnőmmel foglaltunk helyet Tapolcán és helyben nem volt étkeztetés és így a városban körülbelül 1 km-re a szállástól volt a reggelink és vacsoránk. Így jó is volt, nagyon finom volt minden, bőséges adaggal. A felszolgálók olyan hangnemmel amilyen a vendéglátásban elvárható. Bezzeg a szálláshelyen, a kutyámat nem vinném be .
Szóval ez a fogadó me3gérdemli, hogy csak jót közöljek róluk. Nem messze a tótól, étkezések után egy kis padon üléssel pihentünk a vacsora után.
2019. március 28.barátokkal járt itt 15 A szoba és a többi helyiség koszos. A szoba kicsi, és kényelmetlen. Egy akasztó a fürdőben nincs a törülköző részére. Nyugodt, kényelmes , légkondis szobát kínálnak. Ellenben ennek fele sem igaz! A személyzet viselkedése kritikán aluli. mintha a kutyájával beszélne. Az udvaron ahol a szobába felmentünk tele galamb ürülékkel, és csikkel.
Na meg mi pihenni mentünk és kiderült , hogy munkásszállón kaptunk elhelyezést. Hogy merik azt hirdetni magukról amit a web lapon látunk. Én meghirdetem mindenhol, hogy eszébe ne jusson senkinek erre a luxus helyre utazni. A reggeli és a vacsora nagyon finom volt a Hajdu Fogadóban, de közel egy kilométerre a szálláshelytől. Este jó volt, de reggel 8-kor nem olyan kényelmes reggelizni ilyen messze. Mivel itt még kávézási lehetőségünk sem volt. A társam cukorbeteg, és 8 óra előtt már ennie kellett, és mire elmentünk már nem tudott enni. Szóval nagyon meglepődtünk, és csalódtunk, ide többet nem ! A város nagyon szép ! Szigorúan 14-óra az elfoglalás ideje. Azt hittük naivan, hogy kivixolják a szobát, De ott az idén még takarítás nem volt. A vécére nem mertünk ráülni. Egyedül az ár aránylag kedvező, vagyis ilyen szállásért még ez is sok volt! Függöny, és zuhanyzó függöny leszakadva, ott hagyva egy kupacban. A mosdó tele hajszállal! Több hibát nem is írok, mert én sem hinném el, ha nem én élem át!
2018. október 9.barátokkal járt itt 55 A múlt héten voltunk a barátnőmmel. Nagyon jó volt minden. Pihenni mentünk 4 éjszakára, és minden jól megfelelt. A kaja nagyon finom, és változatos volt. A kedvesség jól esett. Sopronból érkeztünk délben, és a szobát idő előtt megkaptuk. A tv nem múködött, azonnal jött egy illetékes aki segített behangolni.
Nagyon jó helyen van, hisz busszal érkeztünk és a buszmegálló szomszédságában helyezkedik el. A fürdőbe egész napos belépőket kaptunk. Egy szóval képet nem tudok küldeni, majd utólag küldöm! minden jó! Most még
2018. március 28.barátokkal járt itt 55 A barátnőmmel március 20-tól március 24-ig töltöttünk el 4 nagyon kellemes éjszakát. Mintha rokonoknál lettünk volna a vendégszobában. Remélem ami munkájuk a tulajdonosoknak bent van ebben a panzióban, azt a vendégek értékeléséből érezhetik, és a további sikerekhez erőt is adnak.
A tisztaság mindenhol nagyon jó, a személyzet kedvessége kiváló, a kaják meg nagyon finomak és ízletesek voltak. Úgy tudom fiatal szakács fiúk vannak, de csak dicsérni lehet a munkájukat. Amilyen díszitések voltak még jobban meghozták az ember étvágyát. Az biztos még fogunk találkozni, mert nagyon sok helyen megfordultam már, de ez a panzió a ***** szállodákkal felveheti a versenyt. Többet nem is írok, minek, magyarul a jó bornak nem kell cégér! Mindenkinek ajánlom, és dicsérni fogja majd utána, hogy felkereste ezt az 5 szobából álló arany dobozkát ami nagyobb részben telt házas, így jóval előbb ildomos hely után nézni. Mindenkinek csak annyi jó érzése maradjon , mint ami nekünk sikerült.
2018. február 25.barátokkal járt itt 55 Nagyon sok szállodában megfordultam, de ez az ellátás és maga a szálloda látványa egy élet élménye marad. Február 19-23-ig barátnőmmel, és mindegyikünk nagyon feltöltődött e 4 éjszakás pihenés alatt. Ugyanis szakadó hóesésben még a szállodából sem kellett kimenni, és minden kényelem, és ami a pihenéshez kell megkaptuk.
Ide biztos még ellátogatok. Hévíz az egyik kedvenc városom, de ez a szálloda még jobban erősíti bennem a város szeretetét. .
2018. február 25.barátokkal járt itt 55 Nagyon jó volt minden, mintha egy családban lettünk volna. Barátnőmmel voltunk lazítani, csak Soprontól nagyon messze van busszal. De megérte ! A kaja 3 fogásos, és nagyon finom, Ami egy kicsit fájt nem volt wellnes, de a gyógyfürdőben minden igényünket kielégítettünk. Január utosló 4 napján voltunk, az idő remek volt.
Télben nyár! Tudom ajánlani bárkinek, aki nem szereti a zsúfolt helyeket. A szobánk tiszta, szép, és kényelmes. A személyzet kedvessége olyan vendég csalogatós.
2017. szeptember 23.barátokkal járt itt 55 Tavaly már voltunk a szállodában pihenni, és akkor eldöntöttem egy év múlva el kell jönni. Ugyanis akkor volt a nagy beruházás. Kíváncsi voltam a jó után még mi lehet jobb? Idén már a barátnőmmel tudtam jönni,mivel a férjem sajnos már nem élvezhette. Olvasom az értékeléseket, hát nem tudom Ők hol jártak?
Ugyanis Az étterem tiszta, bő választékos, és pont előttünk kérdezték a vendéget arról, hogy , hogy milyen sütit kérnek. Nem tudom hol uralkodik káosz, mi voltunk vízi tornán, fitneszteremben, bowlingoztunk, süteményt ettünk minden nap friss almát szolgáltak fel, a szaunák a medencék vissza nem hozható emlékeket adtak. . Miszerintünk szuper volt minden,és még biztosan találkozunk, Sopronhoz közel van félórás út vonattal, ja és a szálloda ki is szállított bennünket hazafele az állomásra. Figyelnek a vendégre, sok vendéget és sok sikert kívánunk az üzemeltetéshez.
2017. szeptember 23.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2017. szeptember 22-én a Büki Caramell szállóba szólt a beutalónk, és míg a szobára vártunk be néztünk a városba, és így találtunk rá erre a remek étteremre. Ebédelni mentünk és gulyáslevest kértünk egy pohár sörrel. A pincér azonnal jött, és 5 percen belül a gőzölgő leves előttünk volt.
Nagyon finom volt, és a melegsége pont jól jött mivel nagyon hűvös napokat fogtunk ki. Mindent összegezve szívesen visszamegyek máskor is, és csak ajánlani tudom. Az illemhely is nagyon kellemes élményt adott. Barátnőmmel voltunk és mindegyikünk csak további szép telt házas napokat kívánhattunk. Úgy legyen!
22 fotózott hely / 2 oldalon