2014. április 29.a párjával járt itt 45 2014. április 22 től 4 éjszaka voltunk a hotelban. Jó volt pihentünk sokat, de azért csalódtunk egy kicsit. Az elhelyezés a B szárnyban volt ami nagyon jó volt. A fürdő okozott meglepetést mi úgy mentünk wellness,ami volt az viszont jó. Az étterem, ízletes kaják kedves személyzettel. Csak az a furcsa még egy kancsó víz sincs pl.
a vacsihoz feltálalva, és senki nem kérdezte meg, hogy italt fogyasztunk e? Mivel Hévíz a szívem csücske, ezért azt nem mondom ,hogy többet ebbe a hotelbe nem jövünk, de ilyen apróságok ha nem lennének nagyon jó lett volna. Inkább idősebbeknek tudom ajánlani, mert kisgyerekes szülők nem tudják a gyerek figyelmét lekötni. A gyógyvízbe nem vihetők, a kinti víz meg időjárás függő. Sokkal több vendégük lenne, ha ilyenekre is figyelnének.
2014. március 21.a párjával járt itt 55 2011, 2012, 2013, most 2014- ben is Hévíz az út irány. Ilyenkor amikor még nincs vagy már nincs ebéd ide a csárdába szoktunk betérni. Kellemes környezetben fogyaszthatjuk el indulás előtt a búcsú ebédünket, Ilyen fogadás mellett még a kaja is jobban esik Minden alkalommal úgy fogadtak ,mintha mindennapos betérők lennénk.
Nem azért, mert emlékeznek ránk á dehogy, minden betérővel, így foglalkoznak. Már nagyon várom azt az időt amikor ismét vendégük lehetek.
2014. január 9.a párjával járt itt 55Mi itt is beleszaladtunk a jóba. Ajánlom mindenkinek. Finom,jó,olcsó! . ajánlom mindenkinek, finom volt a menü, és a választott kaja is. Akár én fűszereztem volna. Jó volt asztalhoz ülni másnap is, szinte ismerősként fogadtak bennünket. Ráadásul az idő rossz volt, esett az eső, és olyan jó melegség várt bennünket,a szállás is közel volt, és felmelegedés után pár perc múlva "hazaértünk"
2013. szeptember 20.a párjával járt itt 55 Egy kellemes környezetű, jó el helyezkedésű, barátságos hely. A gyerekeinktől kaptuk a beutalót és nem bántuk meg. Nem kell drága szálloda itt is minden elérhető. Naponta jártunk az uszodába, ami megint valami csodálatos. Csak reggeli van a szálláson, de választékosan ,és az a kellemes pihentető környezet, beleértve a szoba, az udvar, minden kényelmet megtaláltunk.
Sok helyen voltunk már, de ha lehetne, már holnap visszamennék. Ajánlom mindenkinek, gyerekbarát, családias. Még arra is ügyelnek,hogy ha kisgyerekkel megy az ember, olyan reggeli jár a picinek, hogy biztos lesz étvágya. Szóval ezt ki kell próbálni. Nem nagy városról van szó, de a vendégszeretet elég nagy .
Villa Pergola válasza
Köszönjük szépen.
2014. február 25., NAGY LÁSZLÓné, tulajdonos
2013. szeptember 20.a párjával járt itt 55Ma jöttünk haza, 4 este négy fajta étel, az valami finomság amit ott kaptunk. A fiatal felszolgálók igazi vendéglátósok. A tisztaság , örömmel foglalok máskor is helyet Ő náluk.
Mindenre csak azt tudom mondani a város közepén jó helyen helyezkedik el. Magyarul jövet menet útba ejthető. Jövőre megint megyünk.
2013. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 55 Házassági évfordulót tartottunk,és a legkisebb két éves unokámnak is volt helye. Nagyon finom svédasztalos ebédsor volt, ahol nem akartuk, de degeszre ettük magunkat. Ami utána jól esett a wellness. A befizetett számlával igazolták a bemenetelt. Finom, jó árfekvés, szép környezet, és és körültekintő személyzet.
Na ezért tudom ajánlani mindenkinek, biztos, hogy még tartunk itt ilyen családi napokat.
2013. április 30.a párjával járt itt 55 2013. április 2-án érkeztünk, hát igazi tél fogadott bennünket. Nyaralás volt a célunk, de csak igazi pihenés lett belőle. Hó esett szél fújt. Az étteremben igazi meleg fogadtatás . Úgy a kajával, mint a személyzet kedvességével. A szoba igazán kellemes érzést nyújtott. Az 5 szoba volt a miénk. Minden szép és jó volt.
A medencébe egy kicsit nehezen lehet eljutni, mindenki nem meri vállalni a vízbe menetelt.
22 fotózott hely / 2 oldalon