2024. május 26.a párjával járt itt 45Nagyon szép helyen erősen retró a szálloda.Az étteremben kiváló ételek és szolgálatkészek az ott dolgozók. A fürdőszoba a legkritikusabb,a kádnak rettentően magas a pereme s ráadásul a jarócsempe veszélyesen csúszik.
A környék mindenért kárpótol.
2023. július 31.családjával járt itt 55Hétvégén családdal voltunk - nem először- az étteremben. Most sem csalódtunk.A rendeléseket felvevő pincér rendkívül udvarias segítőkész volt.Az ételek is finomak voltak.Ajánlani tudom.
2019. augusztus 4.családjával járt itt 55Augusztus első vasárnapján jártunk ott,négyen születésnapot ünnepeltünk. Nagyon kedves kellemes hely, a felszolgálok udvariasak,türelmesek.Az ételek finomak és gusztusosak.Az árak is megfelelőek. Bár sokan voltak a felvett rendelés után nem kellett sokat várni az ételekre. Ajánlom mindenkinek.Ide visszafogunk térni.
Érdekes
2019. július 28.a párjával járt itt 45 A Barlangfürdőben és a kinti medencéknél is voltunk. Egy nyári hétköznap júliusban, rettentő nagy tömeg. Az öltözőnél, nincs személyzet aki a ténfergőknek segítene. A Barlangfürdő nagyon szép, de ott sincs senki,a csúzdáknál a fiatalok akiknek a gyerekekre kellene figyelni csak a telefonjaikkal foglalkoznak.
Kijutni a szabadba az se semmi. Kint a gyógymedencék nagyon kellemesek, bár már az apró csempék a medencéknél igen sok helyen kezdenek hiányozni. Sok minden zsúfoltak a kinti helyre és a tömeg miatt már nehezen élvezhető. Az ára ha kintre bentre is megvesszük az sok ,de egyszer meg lehet próbálni.
2019. május 27., csoporttal járt itt 45 Három éjszakát töltöttünk ebben a szállodában egy csoportos kirándulás alkalmából. Mi egy olyan szobát kaptunk a 2. emeleten ahol -mivel a szálló a belváros szívében van- minden éjszakai zajt hallani lehetett. Minden látni való a közelben van és a színház is, valamint éttermek kávézók. A reggeli bőséges volt. A személyzet a taxi foglaláskor nagyon segítő kész volt.
2019. május 27.a párjával járt itt 45Egy rövid hétvégét töltöttünk itt májusban. A szálloda könnyen megközelíthető. Szép a szoba, de a zuhanyzóban nincs egy kapaszkodó, minden nagyon magasan van és igen szembeötlő a vizes részen a vízkövesség. A wellness részleg kiváló. Az ételek megfelelőek. A személyzet kedves bár a strand jegy vételekor nem a legbarátságosabb volt a recepciós kis hölgy.
2016. október 2.családjával járt itt 35 2016. 10,02-án jártunk ott. Kimondottan zsidó éttermet kerestünk, nem azt találtuk. A hosszú várakozás ellenére kicsit ízetlen volt a liba comb és langyos, de ehető. A sólet megfelelő volt. A pincérek készségesek voltak ,fizetésnél a számlában a felszolgálási díj benne volt, de aránytalanul sok a nyújtott szolgáltatáshoz képest.