2017. szeptember 19.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az asztalt előre érdemes lefoglalni még délutánra is mert sokan szeretik ezt a helyet. Ízletes hal illetve és más jellegű ételek. A felszolgáló kedves ,szinte észrevétlenül tüntette el a kiürült üvegeket,tányérokat profi vendéglátós ritkán találkozik ilyennel az ember. Nem olcsó étterem de nagyon nívós és nem arra mennek hogy az embert kirabolják.
Kellemes parkosított környezetben gyönyörű panorámával a Sugó partján. A borravaló bőséggel járt. . .
2017. szeptember 19.gyerekekkel járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy kirándulás alkalmával tértünk ide be. Nagy reményekkel tértünk be,sajnos csalódtunk. A hely hétköznapi menüs étkezésre alkalmas körülbelül. A limonádé borzalmas ,viszont drága nem ajánlom. Az ételek sablonosak ,elfogadhatóak voltak. A kerthelyiség padjai kényelmetlenek étkezéshez nem igazán alkalmasak.
A kiszolgálás terén is volna mit fejlődni. SZÉP kártyát és bankkártyát elvileg elfogadják, ott jártukkor technikai okokra hivatkozva egyik változattal se tudtunk fizetni. Szerencse hogy volt aranytartalék. A borravaló persze így"ohne"!
2017. szeptember 17.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Többször is jártunk már itt, csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Nem puccos étterem de az árak sem! Az illemhelyek tiszták az ottjártunkkor már felújították. A vendéglős kedves ember, van a la kart,és menü is elég jó áron. A limonádé borzasztó édesítőszer ízű azt nem ajánlom.
Az ételek meg érkezéséig a gyerekek játszhattak egy kis játszótéren,gumi ágyal,és egy fa vitorlással. A kerthelyiség közepén az asztaloknál egy napernyő el kelt volna a melegben.
2017. szeptember 17.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy nagyon kedves fiatal felszolgáló hölgy volt aki kiszolgált minket, igazi vérbeli vendéglátós! Az étterembe mindenképp ajánlom az asztal foglalást mert sokan járnak ide. Az ételek kiválóak voltak az árak kicsit erősebbek ,de hát ez nem egy sarki kifőzde volt.
Amíg az ételekre vártunk a gyerekeknek van játszóház ,ill kinti játszótér,és egy nagyon kedves, intelligens kis puli a neve (Pulcsi)aki az asztal mellett hűsölt és szórakoztatott minket. SZÉP kártyát elfogadnak és erre *5-ös kiszolgálásra a borravaló természetesen járt. . .
2017. szeptember 11.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A fürdő Kempingjébe volt a szállásunk. Onnan körülbelül 1percnyi sétára van ,és természetesen a fürdő területéről is megközelíthető. Választékos svédasztal levesekkel ,sültekkel,rakott ételekkel amik igen ízletesek és degeszre eheted magad. Egy kitétel van, amit kiszedsz meg is kell enni ,ha hagysz valamit plusz díjat kell fizetni!
Ami szerintem jó dolog, mert undorítónak és pazarlónak amikor valaki mohó kiszed egy csomó ételt és a fele megy a kukába! Egy dolog a "háztartási keksz pudinggal" desszertnek ami nagyon gáz!
Egy kajak verseny miatt jártunk Békésszentandráson, amikor ráleltünk erre a helyre. Amikor bementünk kellemes vendégszerető volt a fogattatás. Éppen zárt körű családi rendezvény volt "ballagási ebéd",de ettől függetlenül beinvitáltak és készségesen kiszolgáltak. Tiszta illemhely az ételek jóízűek,az árak elfogadhatóak voltak.
Kedves kiszolgálással,mindez magyar népi hagyományos eszközökkel díszítve. Egyetlen nagy hiányosság volt,SZÉP kártyával és bankkártyával nem lehet fizetni csak kp.
2017. szeptember 11.gyerekekkel járt itt 35Bár nem vagyok soltvadkerti de méltán mondhatom, a Soltvadkert város egyik legjobb étterme. Az ételek finomak az adagok elfogadhatóak az árakkal együtt. A kiszolgálás harmat gyenge, így a borravaló "alma". A mellék helységek tiszták volta. Az étterem berendezése hagyományos magyar népi dolgokkal voltak berendezve. Az étlap stílusosan fából szépen kifaragva.
2017. június 2.gyerekekkel járt itt 55Már évtizedekkel ez előtt is az ország legnívósabb cukrászdája volt. Iszonyatos nagy a választék az embernek káprázni kezd a szeme mintha egy álom lenne ,mind fagylalt mind sütemény de fagylalt desszert terén is. A kert helységbe sokat kell várni a kiszolgálásra ,egyszerűbb ha bent kéri az ember és kiviszi magának. A város ékessége, kihagyhatatlan! Ha arra járok mindig betérek. . .
2017. június 2.a párjával járt itt 35 A környék még mindig csodás. Sajnos a minőség sokat romlott az étterembe. Lehet hogy a másik szakács van, vagy csak az üzletpolitika változott ,sajnos ezt nem tudom. De az ételek mennyisége csökkent és a frissesség is. A levesben a zöldség,répa fás,keserű ízű elrághatatlan.
A tészta délben már olyan kemény hogy volt olyan rész ami olyan kemény volt mint a hurkapálcika? ? ? Érthetetlen de ha van másik inkább oda menj. . .
2017. június 2.gyerekekkel járt itt 45A környék és a hely gyönyörű ,hangulatos és magával ragadó. Érdemes egy jó kis túra után betérni megpihenni. Az ételek ízletesek ,általános tájjellegű magyaros étkek ,semmi extra de itt nem is erre vágyik az ember. Az udvari kert helység árnyékos tele röpködő fecskékkel ,az asztalok mellett kis patak csobog ,amin egy kis fahíd vezet ki a pusztába. Az étterem árai elfogadhatóak, csak ajánlani tudom.