2018. augusztus 2.barátokkal járt itt 55 A szállásközvetítő oldal [moderálva - a szerk. ] ajánlásából választottam ki a szállást
Előtte olvastam az értékeléseket. Tapasztalatból mondhatom,a 2015-2017 évi értékelések hiányosságait
kijavították,bár még mindíg van mit tenniűk! Ezt közöltük is,ötleteket adva a szálloda vezetőjével.
Aki meg köszönte,és biztos vagyok benne hogy hasznosítja is azokat! Mostani tapasztalat:Nem a szálloda hibájából(nem kértem előre a két szobát egyformára,egymás mellé)nem volt egyforma és egymás mellett a két szoba amit még februárban foglaltam. Ennek ellenére a személyzet
(recepciós)segítőkészen mindent megtett hogy a legkissebb kényelmetlenségünk legyen,és hogy jólérezzükmagunkat. Ventillátort adtak abba a szobába ahol nemvolt klíma,az elnyomkodott tv-t pillanatok alatt beüzemelték. A szobák tiszták,takarítottak voltak naponta. Az ételek ízletesek választékosak,a személyzet előzékeny,segítőkész,udvarias. Nagy meglepetés volt,amikor vacsoránál jégben hűtött pezsgővel kedveskedtek a társaságunk aznap születésnapos hölgy tagjának! ! A ház ajándékaként! Külön dicséret illeti ezért a szálloda vezetőjét! (Sajnos a nevét nemtudom,ezt szégyellem mert megérdemelné hogy az is itt szerepeljen! ! )
Végül CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK EZT A SZÁLLODÁT! Látszik hogy figyelembe veszik a kritikákat mert sokat fejlődtek a korábbi értékelések óta! Ár-érték megfelelő. Visszatérünk! ! ! ! !