2018. február 4.a párjával járt itt 35 Februárban jöttünk ide, mert máshol nem volt hely már. Nagyon kènyelmetlen az ágy, az egyik párna konkrètan egy kitömött, vaskos díszpárna szerűsèg, amit maximum a hátad mögè tudsz tenni tv-nèzès közben. A fürdőben padlószőnyeg? Nem volt szappan sem, csak egy üres flakon. A zuhanyrózsa össze-vissza spriccel.
Rèmesek a csapok, nehèz beállítani a hőmèrsèkletet. Vèkonyak a falak, áthallatszik minden, főleg a folyosóról. Egyetlen pozitívum, hogy nagyon finomak voltak az ètelek, de azok is elèg drágák voltak az átlaghoz ès a mennyisèghez kèpest. Írtam nekik első este egy e-mailt, hogy mi a wifi kód, kèt nappal kèsőbb sem írtam vissza. A fűtès rendben volt. Van kábel tv.
2014. január 5.a párjával járt itt 45A pincérek nagyon kedvesek, udvariasak és lelkesek!
Jól éreztem magam és az ételek is finomak, igazán laktatóak és mégis olcsóak voltak!
Sok sok szószt, fűszert tesznek az asztalra, amiből nem győz az ember válogatni :D
Ajánlom a 2 személyes Annabella tálat és a pizzákat.
Közel van Hévíz központhoz, könnyen megközelíthető.
Internetről olcsón menüt is lehet rendelni.
2014. január 5.a párjával járt itt 35 Közel a fürdőtóhoz és minden más olyan helyhez, amit érdemes meglátogatni, ha Hévízen járunk. A ház hangulata, családias volt. A szobák romantikusak, kedvesek, illatosak és tiszták :) Egyedül a folyosón volt néha étel, illetve a cigarettafüst szag. A közös konyha kicsit hiányos volt (nem volt mikrohullám sütő, só, bors, stb.
), de a tulajdonos mondta, hogy ez ügyben lesznek fejlesztések. Az árak elfogadhatóak voltak. Mi 2 éjszakát tartózkodtunk itt. Nagyon köszönjük a laza és baráti hangulatot! :)
2013. július 9.a párjával járt itt 45A Rózsakert egy igen forgalmas helyen, a budaörsi út vonalán található. Nagyon kedves kis hely. Kiskoromból is emlékszem rá - régóta ott áll. :)
Van egy nagyon édes és kellemes kiülő helyisége is növényekkel, napellenzőkkel és jó hangulattal.
Nem egy túl elegáns hely, de nem is egy lepukkant akármi. Nagyon szeretem ezt a helyet - az ételek és a hangulata miatt is.