2022. január 3.a párjával járt itt 35 Kiváló elhelyezkedés. Kedves a személyzet. Reggeli, vacsora ízletes, a svédasztal jó. Az idegenvezetéses városnézés, a szilveszteri műsor a meglepetéssel és az újévi lencseleves kiváló volt. A szobaválasztás a honlapon levő információ alapján történt, mely szerint a standard és superior 2 ágyas szoba között 2 m2 a különbség.
Utóbbit választottuk. Ezzel szemben a standard szobában hiányzott az ígért hajszárító, a piperecikkeket 2 mini- és folyékony-szappan jelentette. Erkély/ terasz a szobából nem nyílt. A zuhanyfülke leharcolt, a csempe öreg. Érkezés napján a wellness medencéje hideg volt. Szokatlan a fürdőköpeny felár ellenében a 4 csillagos hotelnél. Masszőr nem volt. Az ágyat mi is keménynek találtuk. A folyosón ételszag érezhető. Túlzott a négy csillagos besorolás.
2016. május 10.gyerekekkel járt itt 55 Február elején gyerekeinkkel és unokáinkkal voltunk a hotelben. A szálloda épülete jó helyen van, közel a Mátra sok híres turisztikai célpontja. Kiváló a hotel panorámája úgy a szobákból, mint a hallból és lépcsőházból. Az élményt fokozza a felső szinten levő üvegpadlós „sóhajok hídja”.
A szobák a besorolásnak megfelelnek, igényesek. Gondozott, karban tartott benyomást keltett az egész szálloda. Először voltam többszintes hotel-wellnessben, tetszettek mind a beltéri, mind a téli időben is üzemeltetett kültér egységek. Folyamatos volt padló tisztítása, a törülköző, stb. állandóan, kellő mennyiségben rendelkezésre állt. A wellness recepció mellett nem lehetett elmenni úgy, hogy ne kínáljanak segítséget bármiben. Az étterem és konyha kínálata az elvárható szintű, gyerekek, felnőttek, húskedvelők, magevők is kedvükre tobzódhattak. Szinte pillantásra jelentek meg pincérek, talán csak az evőeszközök nyele volt öreg kezemnek kissé vékony és a kés kissé hegye keskeny a vaj kenéséhez. A kültéri játékok ötletesek, unokáink szívesen használták. A személyzet minden tagja udvarias, segítőkész, megjelenésük ápolt. A külföldön megszokotthoz képest nem figyelmeztették autós vendégeket a bejárat szabadon hagyására. A TV-csatornák kínálata nem tűnt elég szélesnek. Étkezési és „csekkolási” csúcsidőben egy tartalék lift talán elfért volna. Jónak tűnt a sport-kínálat, de a lehetőségeket próbálni és értékelni nem volt módunk, lekötöttek az unokáink.