2014. július 17. járt itt 55 Azért írtam, hogy nincs jobb választás, mert itt minden együtt van ahhoz, hogy az ember jól érezze magát. Fantasztikus erdei környezet, majdnem hegyi levegő, madárcsicsergés. Az étterem ízlésesen berendezett és tiszta! A kisebbik étteremrész kifejezetten elegáns, ugyanakkor elhelyezkedése miatt meghitt hangulatú (az erdő karnyújtásnyira van csupán).
Legutóbb ebben voltunk barátokkal. Az étlap jól áttekinthető, amire szükség is van, mert elég tág a választási lehetőség. És még emellett is készséggel elégítik ki az egyéni kívánságokat a szakácsok. Rendkívül ízletesen, ízlésesen elkészített ételeket fogyasztottunk. Na, és a mennyiségek! Bőven elegendő! Szóval az ár-érték arány is rendben van! Amit még érdemes kihangsúlyozni, hogy a felszolgáló "fiúk" rátermettsége figyelemreméltó! ! ! Kedvesek, figyelmesek, észrevétlenül vannak jelen- úgy, ahogy a nagykönyvben megírták-, és kifinomult a humorérzékük :-) Esetünkben szükség is volt rá :-)
2014. július 4.gyerekekkel járt itt 55 A szoba modern berendezésű, tiszta, kényelmes és szép. A hotel elegáns és otthonos egyszerre. A wellness pedig szuper- barátságos a sok fától,minden van, ami egy családi fürdőzéshez szükséges, még masszázsra is volt lehetőség- éltünk is vele. Különleges a teniszpályájuk is, hiszen az is fákkal körülölelt helyen van.
De ezeknél is fontosabb, hogy isteni finomakat ettünk és sokat. . . Külön kiemelném, hogy a személyzet nagyon kedves, előzékeny és rendkívül rugalmasan állnak a vendég kívánságaihoz! Meleg szívvel ajánlom! Mi is visszatérünk!