2018. február 15.családjával járt itt 35 Nem bababarát szállás. Sajnos ezt az oldalukon nem tüntették fel. Az ott töltött 4 napunk alapján nem ajánlom kisgyerekes családnak . Egy nagyon pici szobát kaptunk amibe a gyerekágy alig fért be jóformán a mozgásterünk jobbra és balra 3 lépés volt az ágytól. Az étteremben minden alkalommal szólni kellett az etetőszékért, tányérért.
A wellness részben nem tudtam hol pelenkázni. A lift annyira pici hogy a babakocsi be se fért így a kocsiban maradt. Játszószoba pedig egy vicc. . . pár leharcolt játék egy előadó terem végében. Mindez 116000 forintért 4 napra. Talán egy négycsillagos szállodátol ezen az áron nem ezt várná az ember. . . .
2017. október 18.gyerekekkel járt itt 45 Mielőtt ide utaztunk volna olvastam az értékeléseket a szállodáról. Volt pozitív és sok negatív is. Mi maximálisan elégedettek voltunk. 8 hónapos babával mentünk. Amit kértünk be volt készítve a szobánkba. Tiszta, szép szoba kedves szemèlyzet. Kislányunk Mercit imádta mindig mosolygós segítőkész volt amit külön köszönünk neki.
Egyetlen nem negatívumnak mondanám inkább pici kényelmetlenségnek , hogy a wellness rész külön épületben van. Pici babával nem túl szerencsés így átjárkálni. Visszamegyünk még . . .