2014. november 18.a párjával járt itt 55 2014. okt. 31-én jártunk a férjemmel ebben a nagyon családias, minden igényt kielégítő étteremben. Nem hivalkodó, szerény, de annál kellemesebb hangulata van. Házias ízek, nagyon kedves, odaadóan gondoskodó tulajdonosnő a jellemzőek rá. A halászlé, a húsleves háziasan volt elkészítve, nagyon finom volt.
A rántott csirkemellbe házi sonka került, ami pazar ízt kölcsönzött neki. Ha legközelebb Harkányban járunk, biztosan újra itt fogunk ebédelni. Az árak is megfelelőek voltak. Köszönjük nekik: Pappék
2014. február 19.a párjával járt itt 55 Kétszer is jártunk itt, első alkalommal sajnos családi okok miatt meg kellett szakítanunk a pihenésünket, ezért újra elmentünk. Mindkét alkalommal kellemesen éreztük magunkat. Mivel első alkalommal korábban el kellett mennünk, kedves gesztus volt, hogy az előre lefoglalt szobáért nem kellett a teljes összeget kifizetni, csak ameddig ott tartózkodtunk.
A szálloda nagyon szép, modern, kulturált, tiszta. A személyzet kedves, szolgálatkész. A wellness-részleg is jól van kialakítva. Talán a külső medencét hiányoltuk. A szoba ízlésesen berendezett és kényelmes volt. Az ételek változatosak és finomak. Összességében nagyon kellemes 3 napot töltöttünk itt, szívesen jönnénk ide máskor is és örömmel tudom ajánlani mindenkinek, aki kulturált kikapcsolódásra vágyik.
2013. november 20.gyerekekkel járt itt 55 2012-ben, Karácsonykor voltunk a szállodában. 4 csodálatos éjszakát töltöttünk el ezen a mesebeli, varázslatos helyen. Amikor itt jártunk, még nagyon új volt a szálloda, mindössze egy hete volt nyitva, de ez nem érződött a kiszolgáláson. Rendkívül kedves a személyzet és segítőkész.
Karácsony este finom, különleges déli gyümölcsöket készítettek be a szobánkba, meglepetésként. A hallban pedig még másnap is rétesekkel, forralt borral, punccsal kedveskedtek a vendégeknek. Nagyon hangulatos és egyedi a kialakítása az épületnek. Különösen a baldachinos bejárat, a szobák és az étterem tetszett. Az étteremben az asztalokat függönnyel lehet körbevenni,elkülöníteni. Gyönyörű üveggömb csillárok találhatók több helyen is. A gyógyfürdővel még nincs egybeépülve, így télen is fürdőköpenyben, papucsban kell átgyalogolni a szállodából, de ennek ellenére sem kellemetlen a minusz 5 fokos hidegben az oda-és visszajutás. A Fittnes rész is magas színvonalú, hangulatos. Csak ajánlani tudom mindenkinek, gyönyörű a környék, a Demjén völgy, amelyre az ablakokból rá lehet látni, közel van Eger, Egerszalók. A szobák is nagyon egyediek, hangulatosak.