2018. szeptember 17.családjával járt itt 55Nem mondom, hogy olcsó hely, mert nem az, de érdemes megkóstolni az akkor kifogott és frissen sütött pisztrángot. A nagyon jó ízvilágú, ropogósra sütött pisztrángot jóízűen tudtam elfogyasztani annak ellenére, hogy nem szeretem a halat. A hűtőből kivehető és megvásárolható füstölt pisztrángot is csak ajánlani tudom, mert felbontás után is fogyasztható, de vajjal lekenve, ropogósra sütve nagyon finom.
2018. augusztus 11.családjával járt itt 55 Nagyon jó ízvilágú ételeket szolgálnak fel rövid idő alatt, melyekkel a díszítés összhangban van és a mennyiségük is bőven elég. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, nem tudtunk olyat kérni, amit nem oldottak meg rugalmasan és a kérdéseinkre is azonnali kielégítő válaszokat kaptunk.
A hely belső és külső része egyaránt hangulatos, jól esik leülni bárhová. Az ételeken lehet érezni, hogy friss és kiváló alapanyagokat használnak. Minden ételükről nyugodtan állítom ezt, mert négyen egy hét alatt szinte mindent megkóstoltunk. A cigánypecsenye lepett meg legjobban, mert eddig mindenhol sós volt kivéve itt, amit meg is jegyeztem, ilyen finomat még nem ettem. A vadételek máshol kisebb adagok, itt az is bőséges. Köszönünk mindent, külön a gyors torta megoldását!