2016. november 4.gyerekekkel járt itt 55 Kellemes élményeket szereztünk a Karos Spa-ban, még a rossz idő sem tudta elrontani a kedvünket, hisz így sem maradt el a szabadtéri programként meghirdetett konga-show, mely a belső tétben élvezve is nagyszerű élményt nyújtott. Az ellátás remek volt, az animátorok lelkesen és felkészülten végezték a munkájukat.
A wellness részlegen mindenki megtalálhatja a neki tetsző időtöltési formát, a szaunapark remek! Ha tehetjük, még visszamegyünk.
2016. január 4.gyerekekkel járt itt 45 2016 januárjában töltöttünk 2 éjszakát a szállodában egy 4 éves gyerekkel. Pozitívumok: nagyon szép helyen van a szálloda. csodálatos kilátással. Finom ételek (kivéve a desszertek). Jó wellness részleg (már ha működik minden).
Negatívumok: Rettenetesen fáztunk éjszakánként, hideg volt a szoba, amelynek ágyai számunkra kényelmetlenek voltak és állandóan lecsúszott a szivacs a matracról vagy a lepedő a szivacsról. Szobát tiszta állapotban vettük át, viszont a teraszon lévő hamutartó dugig volt csikkekkel. A folyosók és a liftek fűtetlenek, kellemetlen volt eljutni a wellnessig vagy onnan vissza 15 fokban. A fürdőszoba szerelvényei erősen el vannak korrodálódva, lötyögnek. Nem volt feltöltve a kézmosó adagoló. Takarítani este 6-kor jöttek, ekkor kérdeztek rá először a törölközőcserére is, ami felesleges volt, hisz másnap már jöttünk haza. Ottlétünkkor nem működött a gőzfürdő és nem is nagyon biztattak vele, hogy lesz alkalmunk kipróbálni. Egyszóval picit csalódottan tértünk haza, nem erre számítottunk, talán ha nem fagytunk volna csontig mindkét éjszaka, derűsebb sorokat írhatnék. Tavaszi, nyári időszakra ajánlanám az ide látogatást.
2013. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 45 Az apartman nagyon tiszta, tágas, a szoba retro berendezésű, a konyha, nappali némileg modernebb stílust képvisel. Ami hátránynak bizonyult, hogy az emeleti szinten került kialakításra, ami babával talán picit nehezebben megközelíthető ill. a terszra gyakorlatilag egész nap oda süt a nap és este 8 előtt ki sem lehet menni nyáron, mert megbolondul az ember a melegtől.
Mivel magánszállásról beszélünk, különösebb szolgáltatást nem kínálnak számunkra de a háziak nagyon kedvesek, segítőkészek, a falatnyi kertben mini homokozó, csúszda, hinta várja a kicsiket és a házigazda felajánlásával, akár a nyuszikat, csirkéket is megnézhetik a gyerekek. Ami a "legnegatívabb" élmény volt számunkra az a Balatontól való távolság volt. Átevickélni a 4 sávos úton, majd megmászni a vasúti felüljárót 40 fokban babakocsival, strandcuccokkal :) . . . . Hát lefogytunk pár kilót. Valamint az autópálya közelsége miatt, annak zajszintje éjszaka, nyitott ablaknál elég zavaró volt. Azoknak ajánlom, akik bevállalva a parkolási díjat kocsival mennek le strandolni, ill. fiataloknak, akikban buzog az energia :)!
2013. július 4.családjával járt itt 45 Ma jöttünk haza (07. 04-én) de már indulnánk is vissza. Ami tetszett: kellemes szálloda közvetlenül a Balaton partján, remek helyen, csodás kilátással. A személyzet nagyon kedves és készséges, minden kérésünkre találtak megoldást. A reggeli büfékínálata sokszínű és bőséges volt.
A szaunaparkkal teljesen meg voltunk elégedve (nyitásra felfűtve, kitakarítva vártak minket a különböző hőmérsékletű szaunák). Ami nem tetszett: a vízi világ lehetne színesebb, tágasabb, fürdés tekintetében gondolhatnának az apróságokra is, jóleső figyelmesség lenne ha egy baby-pancsoló is helyet kapna valahol (akkor az egész családot elcipelném hozzájuk és nem csak a nagyobb gyerekemmel utaznék).