2021. július 3.családjával járt itt 25 A kilátás pazar, szemet gyönyörködtető. Azonban a 3 szelet megrendelt sütemény közül egy ehetetlen volt (Rákóczi túrós), a másik kettő émelyítően tömény, édes. Miután a férjem jelezte, hogy s túrós ehetetlen, több napos lehet, a pincér sajnálatát kifejezve távozott asztalunktol, majd visszatért az 5600! ! ! !
Ftos számlával. Természetesen az ehetetlen sütit is tartalmazta a számla. No comment. . .
2015. július 4.családjával járt itt 55 4 napot töltöttünk ebben a színvonalas, minden igényt kielégítő szállodában. Abban a szerencsében volt részünk, hogy apartmanban lakhattunk, amely nagyon tágas, kényelmes volt, gyönyörű kilátással az Érsekkertre és a városra. A berendezés modern, tiszta. A wellness részleg nagyon szuper, a medencék vízhőmérséklete mindenhol kellemes.
Nagyon jó ötlet a levehető tetejű élménymedence,az élményelemek élvezetesek. Az étterem elegáns,az ételek finomak, változatosak,a svédasztalt folyamatosan feltöltik. A személyzet udvarias, segítőkész. A szálloda a központban van, minden nevezetesség gyalog elérhető. Egyetlen negatívum, hogy a szobaszéf nem működött, de nagyszerűen elvoltunk nélküle! :-)A zárt parkolóban az autónkat is biztonságban tudhattuk. Még biztosan visszatérünk!
2014. március 23.gyerekekkel járt itt 35 Először, ami nem tetszett:Március elején jártunk a szállodában, amikor az éjszakák elég hűvösek voltak. Elvileg a klímával lehetett volna fűteni,de az gyakorlatilag nulla hatásfokkal működött. Az erkélyajtó nem csukódott rendesen, kétujjnyi híja volt felül. A recepción ezt jeleztük, jött is szerelő, amíg nem tartózkodtunk a szobában, de a helyzet semmit nem javult.
A két szárny közötti csukott átjáróban rengeteg élő mezei poloska repkedett illetve napozott, és még több tetem hevert a padlón. Ami tetszett: Barátságos személyzet, tisztaság (kivéve a szoba ablakát, ahol sok-sok pici gyerekkéz lenyomata látszott), az ételek finomak voltak, bár nem volt túl nagy a választék,hiányoltuk a tésztaételeket, a felhasznált alapanyagok száma minimálisra korlátozódott: gomba, hal, rántott hús. A wellness részleg nagyon kellemes, eléggé tágas, különösen a Zsuzsanna szárnyé tetszett. A vízhőmérséklet kellemes, viszont a finnszauna túl forró. Az aromakabin nagyon tetszett. Nagyon élveztük, hogy lehetőség volt családi bowlingozásra is. A környék gyönyörű, a szállodát körülvevő ősparkban kellemes sétákat lehet tenni, még mókust is láttunk.
2013. november 28.gyerekekkel járt itt 55 2013 nyarán jártam itt családommal. Csodálatos környezet, kiváló wellness részleg, finom ételek, komfortos szoba,gyönyörű kilátás szobából teraszról,étteremből egyaránt. A személyzet kedves, segítőkész. A kinti medence valóban nagy élmény kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Mintha egy hatalmas vízesés szélén lennél, és onnan csodálhatnád a festői panorámát.
Egyetlen negatívum, hogy kisgyerekes családként nem rendelhettünk standard szobát,csak superiort, ami a költségeket jelenősen megnövelte.
2013. április 27.gyerekekkel járt itt 45Kedves segítőkész személyzet, nagyon ízletes, változatos félpanziós étkezés. A strand közel, sajnos a vasút is:-(Wellness szolgáltatások jók, de egy udvari medence,füves parkkal jó szolgálatot tenne. A szobaszéf nem működik, de a klíma külön díj nélkül használható. A szoba kicsit lehetne tágasabb,az erkély otthonosabb (virágok)