2025. április 8.a párjával járt itt 15 Péntek este mentünk az étterembe, 21:10 kor toppantunk be. Dolgozik ott egy felszolgáló, molett, vöröses hajú nő, lefelé konyult szomorú száj tartással, aki elrontotta a drága étkezésünk hangulatát. Ahogy beléptünk, láttuk hogy a pultnál levő kollégáihoz fordul és csóválja a fejét.
Leültünk és rögtön közölte hogy a konyha 21:30 kor zár, az etterem pedig 22:00 kor. (Nyilván tudtuk hogy mikor zár be az étterem, ennek tudatában esett arra a választásunk. Direkt gyorsan kértük az ételeket, szó szerint meg egyszerű ételt is választottunk mint például a rántott sajt. Mivel közel ültünk a pulthoz hallottuk ahogyan az a modortalan felszolgáló undokkal beszélt rólunk hogy éppen mit rendeltünk. Leginkább a kötelező szervizdíjat sajnáljuk a legjobban mert ilyen kiszolgálásra nem adnánk borravalót. Maga az ételek finomak voltak, de a vezetőségnek elkell gondolkoznia az ilyen felszolgálók foglalkoztatásán.
2025. március 8.a párjával járt itt 15 Régen nagyon gyakran jártam az üzletbe, azonban volt személyzet csere. A mostani dolgozóktól elmegy az ember kedve, nagyon szomorúak és nem segítőkészek, nincsenek tisztában a sajtok, sonkák fajtájával, minőségével kapcsolatban sem. Ami nagyon szomorú, hogy úgy kell vásárolni, hogy nincs kiírva egyetlen termék ára sem.
Döbbenet. Szóval az ember úgy vásároljon ott, hogy a kasszánál fog meglepődni hogy mi mennyibe is kerül.