2022. november 27.a párjával járt itt 55 4 nap, 3 éjszakát töltöttünk ebben a hónapban, a Hotel Helikonban. Gyönyörűen és minőségileg felújított kiváló,igényes szálloda. Változatos,és ízletes ,bőséges választékú étkezések. A Wellnes részleg szuper, de a egy centrifuga hiányzik. A recepció személyzete segítőkész,kedves. Egy mikrohullámú készülékre szükség lenne az étkező részen.
A kisállat költsége magas,10. 000 Ft/éj. Felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk. Máskor is szeretnénk menni. Szeretettel.
2015. május 9.a párjával járt itt 55Nagyon kellemes,nem túl "csicsázott",szolíd eleganciájú cukrászda.Jó illat,szép látvány.Barátságos,segítőkész személyzet.A levendulás fagyi,és az erdei gyümölcs fagyi igazi gyümölcs ízű volt. A sütemények nem agyon cukrozottak,hanem szolidan "cukrozottak,és ezáltal ízesek.A kávé igazi élmény volt.
2015. április 18.családjával járt itt 45Éve óta ismerjük az Arany Fácán éttermet.A Lővérekben,erdei környezetben van.Nagyon kellemes hely.Érdemes bármikor betérni.A kiszolgálás udvarias,gyors.az adagok megfelelőek,ízletesek.
A 30. Házassági évfordulónkat is itt tartottuk.Korrektek,megbízhatóak voltak.
Kicsit a tisztaságra kellene és a felújításra odafigyelni.
2015. február 27., kollégákkal járt itt 35 Novemberben egy céges Rendezvényen 1 éjszakát töltöttem a szállodában. Az Aula használhatatlan volt,olyan hideg volt,hogy kabátban,sapkában csizmában ültünk,és forró teát ittunk. Ez volt az a hely,ahol,össze tudtunk jönni. A reggeli kínálata szegényes volt,egy csomó mindennek csak hűlt helyét,vagy a kiírását láttuk.
Ez reggel 8 óra tájban volt. Senki nem pótolta a hiányzó ételeket,pedig asok volt a pincér. Több,mint 200-an voltunk,elég pénzt hagytunk ott,hogy megfelelő ellátást kapjunk. Pár évvel ezelőtt voltam már itt,akkor Danubius szállodalánchoz tartozott. Akkor kifogástalan volt minden.