2022. május 11.a párjával járt itt 45 Jól éreztük magunkat. A személyzet maximálisan kedves, tisztelettudó, a kert csodás, látszik rajta a törődés, mind aktív, mind lazító pihenésre tökéletes a szálloda. A szobák sajnos kezdenek "lelakódni" (szokásos helyzet, 15 éves szálloda, visszaforgatás a felújításra nem jut vagy. . . - tapéta több helyen sérült, szőnyegpadló szintén).
A szoba, fürdő, ágynemű tiszta! Az élmény részen nem volt "épp nem működő" elem, a víz tiszta, ellenőrzött. Félpanziót kértünk, számomra a vacsorák viszont csalódások voltak, picit menza-szerűnek éreztem az ízvilágot, választékot is más, hasonló szállodákhoz képest (a hirtelen áremelkedés okot adhat most erre). Laktóz, glukóz érzékenységre figyelmet fordítottak.
2018. július 19.gyerekekkel járt itt 45 Sajnos rossz időt fogtunk ki, de így kihasználtuk a beltéri medencét. A szauna egy napig működött, nem tudták megcsinálni. Ez hiányzott! A szoba (1. ) tágas és tiszta volt. Ami tényleg zavaró, hogy nincs sötétítő az ablakokon, így estefelé belátni a szobába. Az üzemeltető hölgy, valamint Aida nagyon kedves és segítőkész volt.
A másik hölgyet inkább szóra sem méltatom! A reggeli bőséges volt szerintem (felvágott majdnem minden nap ugyan az, zöldségek mindig voltak, tej, gyümölcslé is. Meleg reggelinek vagy bundás kenyér, vagy tojás, vagy virsli volt váltakozva, a kávé sajnos nem volt finom, azt mindig venni kellett). A vacsora menüválasztásos, nekünk a gyerekkel bőséges volt, de párom még tudott volna enni (és volt, hogy kapott is pici ráadást) :-) Összességében nagyon jól éreztük magunkat, ár érték arányban nekünk megfelelt. A termálfürdőről viszont nincs jó véleményünk. Nagyon zsúfolt volt, pedig hatalmas, mivel a közeli nagy szállodával van összeköttetésben. Sajnos egy gombostűt sem lehetett leejteni, annyian voltak. Nekem élvezhetetlen volt így. A wifi hiánya és a tv csatornák nekünk egyáltalán nem hiányoztak még a rossz idő ellenére sem. Szívesen mennék még, ha adódik rá lehetőség.