2016. január 31.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kellemes hely, praktikusan a fürdővel összekötve. Számomra rideg, de nem ízléstelen minimal art berendezés, jól hangszigetelt szobák,motoros redőnyök. Bőséges reggeli és vacsora, kicsit íztelen, sótlan minden, de ezen lehet segíteni. A fürdőben mindenki megtalálja,amit szeretne, gyógyvíz, szuper úszómedence, soha nincs tömeg.
A szauna egészen felsőfokú. Az árak is emberiek, összehasonlítva más hasonló besorolású szállodákkal. Külön kiemelném, hogy kutyával érkeztünk, csupán egyszeri 3. 000,- forintot kértek, máshol ez napidíj.
2016. január 1.barátokkal járt itt 35Nyilván jó a szervezés, a marketing, meglepően zsúfolt a nem kis étterem.
Négyen voltunk, a kiszolgálás lassú, de udvarias volt, az ételek közepesen jók. El tudom képzelni, ha kevesebb vállalati buli van, jobban teljesítenek a konyhában.
Összehasonlítva a belvárosi Varjúval, kicsit gyengébb a színvonal és kevésbé hangulatos a miliő.
2015. november 29.a párjával járt itt 35 Kezdésként egy lakhatatlan szobát cseréltünk egy kicsit jobbra. Rakodófelület csak a szekrényben, asztalnak nyoma nincsen, a fürdőszobában szintén csak egy keskeny polcocska. Fűtőtest nincs, annak ellenére, hogy helye lenne bőven. Ez elfogadhatatlan november végén és egyáltalán.
Három éjszakát töltöttünk ott, takarítással, ágyazással, törülköző cserével nem zavartak minket. . . . Az étterem kellemes, a pincérek szintén, az ételek ízletesek. A kert gyönyörű, a wellness rész kicsi, a konditermet remélhetőleg csak viccnek szánták, lefotóztam a "gépparkot":))))
2015. november 15.a párjával járt itt 25 Fűtetlen helyiség, de miután éhesek voltunk, maradtunk, sajnos. Ahová leültettek, egy galamb sereg is csipegethetett volna jóllakásig az abroszról. Már az étlap olvasásakor is megállapítottuk, hogy az árak vetekszenek egy pesti belvárosi étterem áraival, így valami csodát vártunk. . . . ami elmaradt.
A rendelt haltál egyes szeletei a szálkáktól alig volt ehető, persze a szálkáknak nem volt tányér. Kis megszokott mirelit zöldségek és szinte élvezhetetlen, zsíros, melegítettnek tűnő hasábburgonya. A padló lehangolóan kopott, alig volt látható, hogy valaha lakkozva
volt. Nem kívánnánk ismét meglátogatni.
2015. november 15.a párjával járt itt 25 Olyan hotel, amelynek mintha nem lenne gazdája. A karbantartás teljes hiánya, lassú pusztulás. A szoba jó adottságú, de foltos padlószőnyeg, ügyetlen fürdőszoba, repedt mosdó, lelakott piperepolc. Gyenge éttermi szolgáltatás, minimális választék, hideg húsételek, a pótlás akadozik. A reggeli elfogadható, de tányér, pohárnem mindig van.
A wellness részlegben három nap alatt nem láttunk alkalmazottat, a vizek hőmérsékletét sem ellenőrzik, pedig lenne mit! ! ! Pl. a benti úszómedence jéghideg, köze nincs a kiírt hőmérséklethez. A medencék mozaik borítása hiányos, az ANTSZ-nek lenne kifogása bőven. A falak itt-ott nedvesek, peregnek le, a radiátorok rozsdásak. Csúcs a kinti úszómedence hínáros, mocskos és jéghideg állaga, használhatatlan, de nincs lezárva, a bátrabbak az esti sötétben undorodva menekülnek kifelé. A jakucci inkább pezsgőfürdőre emlékeztet, itt is hiányos a mozaik borítás, a bemenő fa korlát kopott, gusztustalan. A kertre nyíló épületek falai lehangoló pusztulást jeleznek. Éjszakák számától függetlenül a kutya után 7500,- forintot kell fizetni,hogy találták ezt ki? !
2015. november 6.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szuper helyen van, több irányból is könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. A hely eklektikusan kedves, azt nem mondom, hogy a dekoráció túl ízléses, kevesebb több lenne. Pincérek udvariasak, kicsit talán rámenősek az ital fogyasztást erőltetve. Az árak elfogadhatóak, az ételek ízletesek, szépen tálalva.
Nagyon népszerű lehet, este 9-kor amikor eljöttünk, még és újra szinte telt ház volt.
2015. november 1.a párjával járt itt 55Már másodszor jártam itt és nem véletlenül.
Két év differenciával ugyanazok az udvarias, kedves fiatal pincérek, bőséges étlap, gyors kiszolgálás frissensült rendelés esetén is.
A hely nem luxus kivitelű, de nem is akar annak látszani.Kellemes színek harmonizálnak a falakon.
Az árak jóval a pesti árak alatt vannak.
2015. szeptember 28.gyerekekkel járt itt 25 Bejáratott helyünk volt Budafokon a Vasmacska, közvetlenül a Duna mellett, terasszal, parkolóval. Maga az épület, berendezés nem vonzó, de ellensúlyozta a színes,bőséges ételválaszték. Angliai rokonaimmal, magabiztosan csörtettem be az étterembe, hisz nem először mentünk oda.
Egy kellemetlen stílusú, rosszkedvű koros pincér ültetett le minket és közölte, hogy "csökkentett" választékkal számoljunk, csak egy szakácsuk van. Valóban alig- alig tudtunk választani valamit, ráadásul el kellett tűrni a pincér grimaszait és beszólásait. Remélhetőleg a tulajdonos lecseréli a pincért és a választék is megfelelő lesz.
2015. augusztus 25.gyerekekkel járt itt 55Sokadszorra sem csalódtunk Két kis gyerekkel, külföldi papával és mamával vacsoráztunk, előzetes foglalással. Profi kiszolgálás, kizárólag türelmes angolul jól beszélő pincérek, szuper ételek. Kellemes zongorajáték, nosztalgikus darabokkal. A gyerekeknek barátságos játéksarok.
Az árak elfogadhatóak.
2014. december 27.családjával járt itt 25 3 éjszakát töltöttünk ott 2014 december közepén. Már az is furcsa volt, hogy az ajánlatot euróban kaptuk, miért? ? ? ? Érkezésünkkor, az árfolyam miatt végül eurokártyával fizettünk volna, hogy miért előre, ez nagyon érdekes! ! ! ! ! Csak készpénzt fogadtak volna el, eurós bankkártyát nem, miért? Végül forint kártyával fizettünk.
Kaptunk egy szobát, a falak mocskosak, a padlószőnyeg és az ágytakaró foltos, gusztustalan. Miután kutyával érkeztünk, ezért a recepción ezt közöltük, nehogy ráfogják. Összepakoltunk és költöztünk, a csere szoba sem volt makulátlan, a falak foltosan javítva, a szőnyeg foltos, a bútorok összekaristolva, nevetségesen szűk, kabáttartó. Csatorna bűz a fürdőszobából,amit 3 nap után sikerült tetemes tusoló zselével és rengeteg forróvízzel megszüntetni. A fürdőszoba egyébként esztétikus, leszámítva, hogy a törülközőtartót a WC fölé szerelték. . . A reggeli bőséges és változatos, a vacsora gyenge és napokon keresztül ismétlődő, pl. a csirkeszárny és ehetetlen tintahal karikák. A kiszolgálás gyenge, a székek foltosak és gusztustalanok, nyilván a sok gyerek miatt, de ez nem ad felmentést. Távozásnál még egyszer fel akarták számolni a kutya utáni díjat. Négy csillag? Ugyan! Vendég vélemény- tessék megjelentetni. üdvözlettel:
P. P