2023. május 14.a párjával járt itt 55Már többször jártunk itt, ha Harkányba készülünk, mindig itt foglalunk szobát félpanzióval. Udvarias, szolgálatkész személyzet, segítőkész, jól tájékozott dolgozók. Csendes környezet, ízléses udvar, gondtalan parkolás.
A maga nemében kitűnö konyha, bőséges és finom reggeli és vacsora. Ár érték arányban kiváló.
2016. június 7., csoporttal járt itt 15 A mai napon egy nyárlőrinci és kecskeméti nyugdíjas klub tagjaiból álló társasággal látogattuk meg a poroszlói ökocentrumot. Utána megéheztünk és néhányan betértünk a Tavirózsa étterembe ebédelni. Bár csak ne tettük volna . Hangoskodó illuminált bringások, flegma felszolgáló, hosszú várakozás.
A két haltál, mely harcsa, süllő és ponty szeleteket kellett volna, hogy tartalmazzon, nem volt egyforma fajtaválasztékú. A rántott fogas helyett kihoztak egy paprikás lisztben túlsütött, kiszáradt haldarabot, és amikor reklamáltam a felszolgálónál, azt mondta ha azt rendeltem akkor az biztos az. 016. 06. 04. 12:11:26 Szla sorsz: K00751 01 asztal.