2017. november 3.gyerekekkel járt itt 45 A lovasbemutató, az ingyenes gyerekprogramok fantasztikusak (pónilovaglás, bábszínház). A játszószoba kicsi, a felszerelése gyér, alig van bent pár játék: egy mászóka és egy kosár építőkocka. Az étel bőséges, de felejthető, a levesek vacak mirelit zöldségből készülnek, a választék jó egyébként.
Regggel előfordult, hogy nem találtunk tiszta asztalt és nem is szedték le éppen sehol. A szoba csalódás: penészes, kis kádas fürdőszoba, poros bútorok, penész a karnisnál is. Már érkezésünkkor is poros volt a padló, gyenge a takarítás. Az ágyak szétcsúsznak és kicsi a szoba alapterülete is. A wellness jó, klassz gyerekmedence csúszdával, bár az infraszauna egyik padja szét akart esni és a mozaik is hiányos a medencékben itt-ott. A szauna kevés ekkora szállodához, általában tele van. Összességében nem rossz, de ilyen áron lehetne jobb. A programok és az elhelyezkedés miatt ajánlom.