2016. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 55 Szuper hetünk volt Siófokon, a Hotel Yachtban. Szép, modern szoba, egyszerű, minimalista berendezés. Nem túl tágas szoba, de a (majdnem) két éves kislányunk szuperül eljátszott benne. Kaptunk kiságyat is, gyerek ágyneművel és bebújós kapucnis wellness-köntöst! A szolgáltatásokkal maximálisan elégedettek voltunk.
A félpanziós ellátás bőven elég volt. A vacsora mindig tartalmazott valami különlegeset. Van gyerekmedence, homokozó, csúszda, hinta, sószauna- szóval egészen kisgyerekek is eljátszhatnak, de ha bent szeretnénk maradni van játszósarok is. A strandhoz egy 10-15 percet sétálni kell, de triciklivel aránylag könnyen letudtuk ezt is. Azt hittem baj lesz a napközbeni altatással, mert nem "blackout"-os a sötétítő függöny, de így is simán elaludt a Drágám. A Balatonra való kilátást grátisz kaptuk, ami szuper volt, mert így csak a felkelő nap sütött be a szobánkba. (A másik irányba nézők mondták, hogy klíma nélkül szauna lenne. . . )
Értek minket negatívumok is: este 10 körül bekapcsolta a tűzjelző és egy fél óráig tartott mire kikapcsolták, eldugult a modern zuhanyzó lefolyó és szólni kellett, hogy baj van, nem ment a fürdőben a szagelszívó, a takarítás után is találtunk előző vendég (vagy ki tudja mikori) által az ágy háttámla és a matrac közé ejtett pamutzsebkendőt. . . Mindezek mellett azt kell mondjam jól éreztük magunkat és kényelmesnek, tisztának éreztük a szobát. Szívesen mennénk máskor is ide. Ajánlom minden kisgyerekesnek!