2013. október 4.családjával járt itt 45 A nyáron többször is felkerestük eme kis helyet. Nagyon jól főznek, meglepően jó dolgokat találnak ki a konyhán. A hagymavirágért külön díj járna. Gyerekbarát felfogásban van egy komplett játszó szoba is jó klímával, játékokkal, stb. Tisztaság van és adnak a megjelenésre is. Jó hangulatú az udvar-kerthelyiség és a belső étterem rész is.
DE. . . . . Nem tudom, hogy a sors hozza mindig úgy, hogy csak minket tesz próbára a várakozással, de valami eszelősen sokat kellett mindig várnunk, akár csak az előételre is. Azt hiszem egyszer a negatív rekord a 40 perc volt mire kihozták a levest. Ami persze nagyon finom volt. Volt olyan is, hogy talán ha 3-4 asztalnál ültek, akkor is vagy 1 óra volt egy pizza meg valami saláta. A pincér sem az a sietős fajta volt. Nem értem. Tényleg nem. Amikor ott vagyunk és végzünk végre, mindig megfogadom, hogy soha többet helyben fogyasztás, mert elmegy vele a délután is. ( A kiszállítás meg ugye tudjuk, hogy elrontja az ételek állagának nagy részét sajnos. . . . ) Aztán elfelejtjük mennyit is kellett várni mindenre és megint beülünk, aztán kiderül, hogy hiba volt. A nagyon finom ételek ellenére is. . . . Remélem ez változni fog egyszer és akkor még többet járunk majd ide.
Cadran Pizzéria Pub válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, az értékes hozzászólást!
A jövőben próbáljuk, a várakozási időt csökkenteni!
2013. október 8., Gyene Attila, tulajdonos