2016. december 31.barátokkal járt itt 15Ír kávét rendeltem, ami az itallapon 700. -Ft-ba került. Ez szerintem whiskey és kávé megfelelő arányú keveréke. A számlán külön szerepelt 300. -Ft a kávéra és külön 700. -Ft a Baileysre (? ). Reklamációmra annyi volt a válasz a pincérhölgytől, hogy neki a gépen így szerepel. Se elnézést, se pénz. . . . nem a 300. -Ft a gond, hanem ha hülyének nézik az embert. . . .
2016. május 22.gyerekekkel járt itt 55 Az elmúlt hétvégén jártunk ott a gyerekeimmel. Mivel előző nap telefonáltam, hogy egy gyors ebédet szeretnénk, mondták, hogy szerettel várnak, nem kell bejelentkeznünk. Jászberényből indulva egyszerűen odataláltunk.
Bejelentkezés és szabad asztal híján először elcsüggedtünk, hogy nincs hely, de nagyon segítőkészek és udvariasak voltak- így szinte pár perc várakozás és valószínűleg részükről valamilyen átszervezés eredményeként már ülhettünk is le. Nagy fiam, lányom és a barátja velem együtt kihasználtuk a rendelkezésre álló 40 percet :) Bőségesen megebédeltünk és jó érzéssel mentünk tovább. Mindenkinek csak ajánlani tudom!