2014. január 18.a párjával járt itt 55 Sokszor megfordultunk már Miskolctapolcán de eddig mindig nyáron voltunk és kifejezetten apartmannban szálltunk meg. Most a férjemmel voltunk a Hotel Lidoban január 14-16 ig. Nagyon jól éreztük magunkat. Közel van a fürdő szép tisztaság felettébb nagy a fürdőszobája a szobáknak, kényelmes franciaágy, A dolgozok mindegyike nagyon kedves és segítőkészek voltak.
A vacsora első osztályú volt bőséges választék finom ízek kellemes kiszolgálás, a svédasztalos reggeli is bőséges ésfinom volt. Ár érték arányban nagyon megfelelő.
2013. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 55Minxen évben földváron töltjük a családommal a nyarat és el se tudnánkképzelni a. platán nélkül az estéket mi általába platàntálat eszünk de a különböző gyümölcsökből készîtettlevesek is nagyon finomak . A kiszolgalas elsoosztalyu a pincxerek és pincernok nagyon kedvesek negativumot nem tudnek mondani. Remelem jovore iseljutok ide és azt is remelem nem is egyszer.
poroszlo -
Club Thermál Kastély Poroszló
2013. július 22.a párjával járt itt 35Ajandekba kaptuk. ezt az utazast a hely szep mar amit lattunk belole mert telen voltunk egy emeleti szobat kaptunk ami nem tetszet mert a fejunket bevertuk a falba a szauna mire felmeleghedett mar le is jart. de mi nagyon jol ereztuk. magunkat. . az etel elfogadhato volt
. Annyira hogy szeptemberbe visszamegyunk remelem nem emeleti szobat kapunk
es az ido. is jo lesz
2013. július 22.a párjával járt itt 55A. ferjemmel minden. evbe egyszer elmegyunk a freya hotelbe imadjuk hogy kontosbe setalunk a furdobe ami manapsag nagy szam men kell foglalkozni belepovel csak egy karszalag es mar mehetunk is. A felpanzios ellatas nagyon jo es boseges a reggeli is es a vacsora is. iden sajnos nem sikerult februarban lejutni. de decemberbemegyunk.