Sajnos csak "pronyó" 3 csillagos szobát kaptunk,ami leginkább fiatal koromban sokszor látogatott szoc-reál edzőtáborok színvonalára emlékeztet. A lakosztályok,és a négy csillagos szobáknál,még a folyosó is igényesebb. (lásd a mi szobánk,elzett kulcsos,funér ajtós,míg a lakosztályoké mágnes kártyás,bükk ajtós,gyönyörű. . . . . ) Belül sem lehet össze hasonlítani a szobákat. Igénytelen két összetolt ágy nekünk,kis fiamnak egy szét feküdt,kinyitható szoc. ágy. A wellness rész pici,10 embernek már nyomorgással jár,egy jakuzzi-ból,és egy jéghideg vizű mikro medencéből,valamint,ha jól tévedek,két szaunából ál. . . . . Mindez a pincében. Az "úszómestert meg kellett kérnem,hogy fűtse már fel minimum 37 fokosra a jakuzzit,ugyanis kicsit hidegnek találtuk. Duzzogva bár de segített. Az étkezésről: A reggeliztetés kaotikus,szegényes,és folyton elfogy minden,ha épp sikerül a felszolgálóknak kávét össze alkotniuk,éppen bögre,vagy pohár nincs. . . . Az emberek szinte birkóztak egy jó falatért. . . . Vicces nem? A vacsora szintén szegényes,és mikro adag,jártunk már egy két wellness szállodában,de ilyet még nem tapasztaltunk. A szobák válaszfalai,(a lakosztályoknál nyilván nem), de nálunk gipszkartonból voltak,így pihenni sem tudtunk. Összességében sajnos lehangoló élményben volt részünk! Ezt próbáltuk kompenzálni a festői környezettel,le sétáltunk a sugovica partjára,a strandhoz,ahol közölték velünk,az antsz-emberei,
hogy eszünkbe ne jusson a vízbe menni,mert valamelyik baktérium most nagyon el van szaporodva,(újabb pofon). Így hát autóba ültünk,irány Sikonda fürdő,(innen 90 km),ami viszont, 5 csillagos csodálatos színvonalat prezentál. . . . Igaz nem ennyiért,a Duna hotelt Baján,sajnos senkinek sem ajánlom [moderálva - a szerk. ]. . . . .