2016. augusztus 2.a párjával járt itt 55 Ez az egyike azoknak a helyeknek ahová érdemes többször is ellátogatni. A szálloda és a park, a wellness és a kerti tó, a lovak, a szolgáltatások azoknak is nagyszerű élményt nyújtanak, akik ki se teszik a lábukat napokon keresztül a kastély kerítésén. Azoknak pedig akik szeretnek kirándulni, felfedezni a lehetőség szinte végtelen.
Várak, híres történelmi helyszínek Magyarországon és a szomszédos Szlovákiában. A szálloda ezt ráadásul egy kiadványba is foglalta, ami program javaslataival nyújt segítséget, hogy merre is induljunk el. Az ételek háziasak, a kiszolgálás kedves, a tulajdonos házaspár pedig valóban egyedülálló módon kommunikál a vendégekkel,mindenkihez van jó szavuk, érdeklődnek, kastély bemutatót tartanak amiből megismerhetjük, hogy egykor milyen híres volt a helyszín, ami aztán el lett felejtve, de most újra visszakerülhet a térképre. A padláson pedig igazán különleges hangulat vár minden érkezőre. . . szóval szerintem érdemes elindulni a Vecsécity-be, mert valahogy a középpontja a környék nevezetességeinek, ráadásul önmagában is jó a hely. Nekem tetszik :)