2019. szeptember 26.barátokkal járt itt 45 A hotel Dürer szárnya ****-os, ez a szint szerintem csak ***-nak felel meg. Kopott, foltos padlószőnyeg, csótány a fürdőszobában. A szoba kényelmes volt, tiszta, minden nap alapos takarítást végeztek. Az erkélyre célszerű lett volna szúnyoghálót tenni, energiatakarékos lenne, ennek hiányában egész éjjel ment a légkondi, mert a szúnyogok miatt nem lehetett ablakot nyitni.
Az étterem egy ekkora szállodának kicsi, reggelinél, vacsoránál alig volt szabad asztal, az ételeknél sorban állás. Reggelinél főleg a kávégépnél állt hosszú sor, legalább még 2 db kávégépet kellene beállítani. Az ételek finomak voltak, a választék a négy csillaghoz lehetne nagyobb. Elsősorban a reggeli kínálatra gondolok, különösen a péksüteményekre. A város gyönyörű, nagyon hangulatos, tele látnivalóval. Érdemes idelátogatni, de nem biztos, hogy ezt a szállodát kell választani. Főként azoknak nem ajánlom, akik minden nap nem akarnak a fürdőbe menni.
2018. június 30.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hangulatos hely, nagyon finom ételek, emberes adagok. A kiszolgálás gyors; barátságos és szolgálatkész személyzet. Útközben Szeged felé álltunk meg a családdal (nagymamákkal) ebédelni. Az internetről néztem ki az éttermet. Kitűnő választás volt, bátran ajánlom mindenkinek, aki arra jár.
Először jártunk itt, de visszatérünk.
2018. április 3.családjával járt itt 55Ár-érték arány jó; bőséges, házias reggelik (húsvéti! ) és finom vacsorák. A szobák egyszerűek, de tiszták voltak, az ágyak kényelmesek. A fürdőszoba tágas és szép volt. A személyzet udvarias és szolgálatkész. Nagyszerű program volt a sétakocsikázás. Bátran ajánlom minden falusi turizmust kedvelő családnak, pároknak.
2017. szeptember 17.a párjával járt itt 55 Barátságos szálloda; a fürdő a szálloda folyosójáról megközelíthető. A szobák tágasak és tiszták. Az elhelyezkedése kitűnő, a város zajától távol van, a központ mégis megközelíthető pár perces sétával. 6 éjszakát töltöttünk itt, de vacsorára egyik este sem láttunk ugyanazt az ételt.
Kiváló a séf, ízletesek az ételek és elégséges a választék. Ugyanez elmondható a reggelire is. A pincérek udvariasak, kedvesek voltak. Ami hátrány, hogy csak 15 órától lehet a szobákat elfoglalni, érkezésünkkor még így is kellett kb. 1/2 órát várni, mivel nem fejezték be a takarítást. A recepciósok lehetnének barátságosabbak a vendégekhez.
2015. június 16.a párjával járt itt 55 Hétközben 5 napot töltöttünk a hotelben. A személyzet barátságos, segítőkész és udvarias volt. Pazar ételválaszték állt rendelkezésre reggel és este is. A szoba tágas és kényelmes volt,
a klímaberendezésnek nagy hasznát vettük a meleg napokon. Az élménymedence és a jaccuzzi tökéletes élményt nyújtott.
Sok wellness szállodában jártunk már, de eddig ez volt a legbarátságosabb. Bátran ajánlom minden pihenni vágyó ismerősömnek.
2013. szeptember 21.a párjával járt itt 55 Nagyon kellemes 6 napot töltöttünk a hotelben. Mosolygós,barátságos személyzet, ktűnő kiszolgálás. A konyhája kiváló, az ételek ízletesek. A szoba kényelmes, tiszta és rendes volt. Csak a szúnyogháló hiányzott az erkélyajtóról. És még egy apró dolog: ruhacsipeszek nem voltak a erkélyen lévő ruhaszárogatón.
Szeles idő volt, így nem mertük kiteregetni a fürdőruhákat és törülközőket. A szállodát bátran ajánlom minden ismerősömnek.