2022. március 13.családjával járt itt 55Egy márciusi hétvégén tértünk be az étterembe vacsirázni.Nagyon kedves,figyelmes felszolgálás,finom,ízletes ételek jellemzik az éttermet.A fogasfilé vajas,citromos mártással és zöldborsópürével isteni volt!Máskor is betérünk ide,csak ajánlani tudom.
2019. szeptember 26.barátokkal járt itt 55Osztálytalálkozón vettünk részt szeptemberben. A felszolgált ételek finom,házias ízűek. A felszolgálók kedvesek, barátságosak, munkájuk szakértelemről tanuskodott. Az ételeket melegen, frissen szolgálták fel, Az árlap rendkívül "barátságos". Egy éjszakát is eltöltöttünk itt, a szállás tiszta, rendezett. Csak ajánlani tudom ezt a családias éttermet.
2019. szeptember 26.gyerekekkel járt itt 55 Szeptemberben, egy szombati napon családommal ebédeltünk az étteremben. Foglalásunk nem volt,de ennek ellenére kaptunk szabad asztalt. Teltház volt az étteremben, de a kiszolgálás gyors volt, a felszolgálók munkája szakértelemről tanuskodott. A felszolgálók nagyon kedvesek,segítőkészek, a felszolgált ételek nagyon finomak, bőségesek.
Többször is megfordultunk már az étteremben,de még sohasem csalódtunk. Csak ajánlani tudom.
2019. szeptember 26.gyerekekkel járt itt 25 Szeptemberben egy 60 fős esküvőre voltunk hivatalosak az étteremben. A felszolgált húslevest mirelit zöldségekből(! ) főzték,és éppen hogy langyos volt. A vegyestál (rántott hús,gomba,sajt)hideg volt, és kevés. Azt már csak mellékesen említem meg, hogy a rántott gombában hajszálat találtunk.
A jegyespár kérésére egy órával később kezdődött a vacsora,de az addig kért italokat kifizettették a vendégekkel. . . Az ott szerzett rossz benyomásokat a hangulatos kerthelység sem kárpótolta.
2018. november 13.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az "ittjártam" ajánlásai alapján választottuk ezt a helyet,a novemberi hosszú hétvégén, 2 felnőtt, 2 gyerek. Bár ebédidő volt, telt ház, de ennek ellenére nagyon gyors volt kiszolgálás. A rendeléstől számítva rövid időn belül megkaptuk a levest, majd a főételt. Az ételek nagyon ízletesek, és nagy adagok voltak. A felszolgáló előzékeny, kedves. Szeretettel ajánlom mindenkinek!
2017. november 13.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Két gyermekkel voltunk az igazi"kiskocsma" (pozitív értelemben! )hangulatú étteremben. Ebédidőben mentünk, mégsem kellett sokat várnunk az ételekre. Kedves, figyelmes,gyors volt a kiszolgálás. Az étlapon bőséges választék. A sztapacska,vadragu leves,palacsinta tesztelve,finomak,az ételek nagy adagok. Az árak is teljesen barátiak. Csak ajánlani tudom!