2018. március 2.a párjával járt itt 55A szoba kényelmes volt ! Jó lett volna , ha ebédre is lett volna lehetőség ! Az ételek nem voltak igazán jók ! A kávégépből valami ihatatlan lé folyt kávé helyet persze rendeléssel ez is megoldódott ! Azon kívül mindenki nagyon kedves volt !köszönjük a lehetőséget , hogy ott lehettünk !
Hotel Aquamarin válasza
Tisztelt Fiatal pár! Köszönjük, hogy értékelte szállodánkat! Örülünk, hogy elégedett volt a szobával és a kollégák kedvességével. Ebéd lehetőség csak a presszóban van (pizza, melegszendvics, leves és egyéb "apróságok"), mert a vendégek többsége nem igényli.
A kávé sajnos valóban nem felel meg mindenki ízlésének, ezért is lehet rendelni (az ára tulajdonképpen jelképes) reggelinél és vacsoránál az étteremben eredeti kapszulás Nespresso-t. Örülünk, hogy az ízlett! Reméljük, hogy következő Hévíz pihenése alkalmával már törzsvendégként újra minket választ! Üdvözlettel: az Aquamarin csapat
2018. március 5., , Hotel Aquamarin