2014. január 21.családjával járt itt 55 Modern szálloda, gyönyörű kilátással, éjszakai fényekkel. A sódombok látványa lenyűgöző. Minden egy helyen van, megfelelő számú medencékkel, szaunákkal. A telt ház ellenére a sok ember szinte észrevehetetlen volt. A Thai masszázs kiváló. Az étel mennyisége, minősége nagyszerű.
Egyedül a központi klíma nem tetszett, mert a szobákban nem lehetett szabályozni. A személyzet kedves, kérésünk azonnal teljesítve volt mindig. Ha tehetem, legközelebb is ellátogatunk ide, mert nagyon jól éreztük magunkat.
2013. december 30.a párjával járt itt 55 Először jártunk a Hotel Damonában. A szálloda személyzete kedves, segítőkész, habár az étterem felszolgálói között az idősebb korosztály elég mogorva, a fiatalabb felszolgálók viszont kiválóan teljesítik munkájukat. Az ételek minősége, mennyisége, választéka kiváló. A szálloda elegáns és tiszta.
A Wellness részleg maximálisan kielégíti a pihenni vágyók igényeit. A mendencék vízhőfoka kiváló, lépcsőzetes megoldása ötletes. A szaunavilág is biztosítja a wellness teljességét. Az indiai masszőr kiváló. Mindenkinek tudom ajánlani. A munkája mögött tradícionális tudás van, nemcsak frissít, de gyógyít is. Minden egy helyen a szállodán belül megvan. Összességében nagyon elégedettek voltunk.