2017. augusztus 2.gyerekekkel járt itt 553 éjszakát töltöttünk itt. A családi szoba kellemes elhelyezést biztosított ötünk részére. Jól jött a légkondi. Kihasználtuk a kapott kedvezményes vagy ingyenes belépőket. A reggeli és a vacsora nekünk elegendő volt. Mindegyikünk talált magának megfelelő ételt. A nagy kirándulások után a fürdő kellemes felfrissülést biztosított. Kedves a személyzet.
2016. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2016. augusztus elején jártunk itt 3 gyermekünkkel. Nagyon jó volt az udvari medence. Másokkal együtt is elférni benne. A játszóteret is gyakran használtuk. Bérelhetsz elektromos rollert, ezt nagyon élveztük. A kisebbik egy kisrollert kapott minden este. Minigolfozni is jó volt. A recepciós hölgy kedvesen tájékoztatott minden kérdésünkről.
Kedvezményes belépőt vettünk a fürdőbe, a Zoobori kalandozóba. Pihentető volt a szaunázás, a pezsőfürdő.
2016. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 552016. augusztus elején jártunk itt. Egy élmény volt felnőttnek, gyereknek egyaránt. Nagyon sok mindent kipróbálhatsz: csúszdák, hófánk, lövészet különféle fegyverekkel, mászás, hintázás, ismerkedés állatokkal stb.
Gyönyörű a kilátás.
Az itt dolgozó diákok nagyon segítőkészek, kedvesek.
Ajánljuk mindenkinek! Kellően kipilledve tértünk haza!
2015. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 55Nagyon kellemes meglepetés volt. Jól éreztük magunkat. Kényelmes az apartman. A helyi szolgáltatásokkal elégedettek voltunk. A medencében állandó vendégek voltunk: tiszta, a kánikulában frissitó, úszni, játszani is alkalmas. A medencében kifáradva a biliárdot, csocsót, bówlingot kerestük fel. A személyzet segítőkész.
2015. március 17.gyerekekkel járt itt 55Családommal jártunk az étteremben. Mi Pápáról érkeztünk győriek ajánlására. Nem bántuk meg, hogy egy vacsoráért ideautóztunk. Széles a választék, nagyon finomak az ételek. 3 gyermekem eltérő ízlését kitűnően kielégítették. Mindenkinek nagyon ízlett a választott vacsora. Bőségesek az adagok. A személyzet kedves, gyors, udvarias a kiszolgálás.
2015. március 3.gyerekekkel járt itt 552015. februárban voltunk itt 3 gyermekünkkel. Nagyon jól éreztük magunkat. A családi szoba egybenyiló, megfelelő volt számunkra. Az ételek finomak, bőségesek, választékosak. Nem kell az étkezési idő elején érkezni, később is van minden. Nagyon jó a wellness részleg. A kicsi a játszószobában, a nagyobbak a biliárd, csocsó mellett időztek, ha nem fürödtek. Gyermekbarát. Szóval szuper volt.
2014. július 22.gyerekekkel járt itt 553 éjszakát töltöttünk itt. Nagyon jól éreztük magunkat. A medence, a panoráma csodás. Esti órákban is fürödhettünk. Gyerekeink nyugodtan használhatták az udvart. A reggelivel elégedettek voltunk. A tulaj és családja segítőkész, kedves. A ki-be közlekedéssel semmi problémánk nem volt. A környék nyugodt, mégis könnyen elérhető minden. Ajánljuk másoknak is!
Marci Villa válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szépen értékelésüket, nagyon örülünk, hogy elégedettek voltak szálláshelyünkkel és jól érezték magukat nálunk!
További kellemes nyarat és minden jót kívánunk Önöknek!
Üdvözlettel:
2014. július 29., Kecskeméti Márton, tulajdonos
2014. június 6.gyerekekkel járt itt 552013. őszén jártunk itt 3 gyermekünkkel. Azóta minden szünetben azt hallgatjuk, hogy mikor megyünk a Katalin Hotelbe. Azt hiszem ez mindent elárul.
Nagyon jól éreztük magunkat, maximálisan kikapcsolódhattunk. Udvarias a személyzet, finomak az ételek, csábítóak a medencék, tiszták a szobák, jó, hogy szabadban is lehet fürdeni, játszani. Összességében: SZUPER.