2014. augusztus 25.a párjával járt itt 15 Augusztusban jártunk itt, hosszú hétvégére. Előre le lett foglalva a szállás. Amikor megérkeztünk már a szálloda sem volt bizalom gerjesztő. A "b" épületben szállás oltak el minket ami kritikán aluli volt. Először is emeleti szobát kértünk, amit figyelembe sem vettek, így a földszinten volt a szobánk.
A szoba szerintem évek óta nem volt takaritva rendesen, a falakon szúnyog tetemek elnyomva, a függöny leszakadva, az erkély ajtó kb a "hotel " nyitása óta nem volt felújítva,és semmi sem. A fürdőszobában folyamatosan büdös csatorna és húgyszag volt érezhető. . . Minden túlzás nélkül. A WC, vizcső szigetelő szalaggal volt megragasztva, ami mellett szivárgott a víz. Ha a szomszéd szobában lehúzták a WC t kiválóan lehetett hallani. A kert elhanyagolt, gazos, a térkő szétrepedve,a földből több helyen kifordulva. Összeségében borzalmas hely -mindenkinek ajánlom hogy KERÜLJE EL! ! !