2017. július 10.gyerekekkel járt itt 55Ha erre jártok (Mohács környékén) ki ne hagyjátok a Fehér Gólya Múzeumot!
Tündéri, eldugott múzeum, kis udvarral és benne mentett saját gólyával, sok-sok kelepelő gólyával a faluban. És ami igazi kincs: fantasztikus tárlatvezetés, gyerekeket (is) lebilincselő módon. A nyaralásunk egyik legemlékezetesebb programja volt.
Időpazarlás
2017. július 9.gyerekekkel járt itt 15 Annyit hallottunk a Katica tanyáról, hogy arrafelé vettük az irányt Budapeströl. Bár ne tettünk volna meg ekkora utat. . . ezért a kalandparkért. . . . Hogy mi van itt? Forróság - persze, ez máshol is ilyenkor, gyakorlatilag semmi árnyék. A házikóban hüsölö alkalmazottak, akik ki nem tennék onnan a lábukat.
Friss és üzemelö számtalan egérlyuk + a lakóik. A mosdók k. kival böven kidekorálva, messze elkerülendök. Ami nincs: a borsos ár ellenére számla, blokk. ( fel sem merül)
A kalandpark térképe ígéretes, de marad az ígéret földjén. Ja, hogy az erdei kalandpark csak délután nyit? Ja, hogy a kézmüves házban hétközben nincs foglalkozás? Ja, hogy nincs 1 kolléga sem aki foglalkozna a gyerekekkel és érdekes dolgokat mutatna, vagy tanítana? Ja, hogy az állatsimogató mégsem simogató csak pár állat tengeti szörnyü körülmények között ott az életét kb 1,5x1,5 m-es barakkban? A vizes játék a vizet a szomszéd trutyis buggyant tóból nyeri. ( ennél még a közterek kútjai is egészségesebbek). Ami marad: pár müanyag csúszda és ugráló. Emiatt nem kellene tanyát építeni. . . . Csak erös idegzetüeknek ajánlom.