2018. február 12.családjával járt itt 25 Érkezésünk előtt érdeklődtem ismerősöktől és barátoktól, hogy milyen az étterem. Azt javasolták akik már jártak ott, hogy inkább nézzek másik helyet mert nem volt jó az étel. A környéken már majdnem mindenhol voltunk ezért úgy döntöttünk adunk egy lehetőséget ennek a helynek is.
Maga a hely hangulatos, gyerekbarát, a kiszolgálás is elsőosztályú,de sajnos az étel. . . Az adag messze a legkevesebb volt a többi hasonló színvonalú étteremhez képest. Az árak a mennyiséghez viszonyítottan nagyon magasak. A három megrendelt ételből az egyik sajnos ehetetlen volt. Mindhárman megkóstoltuk,de egyikünk sem tudta lenyelni. . Sörben párolt malac pirított savanyúkáposztás krumpligombóccal. A hús valami borzasztó. . Akik már jártak itt azt említették, hogy istálló íze volt a kajának. Sajnos én olyan ízűnek éreztem amit egyszerűen nem bírtam lenyelni. . A másik kettő étel finom volt csak sajnos nagyon kevés. . .