2014. május 22.családjával járt itt 55 Hétköznap este tértünk be a Kecskébe, a testvérem ajánlásával. Gasztro kalauzunk igen kritikus természetét ismerve gondoltam, hogy valamilyen pozitív élményben lesz részem. Itt első sorban az ételre gondolok. Az étterembe belépve szimpatikus, mosolygós étvágyat és nem utolsó sorban hangulatot nem elvevő pincérek fogadtak.
Mivel már elég későre járt és éhesek is voltunk gyorsan rendeltünk. Az étlap egyszerű, de nagyszerű, képek segítik a választást, ha valamit nem értünk a pincér mindenre tud válaszolni, gyorsan és normálisan. Sushit és steaket rendeltünk. Az étterem dekorációját nem lehet figyelmen kívül hagyni, annyira lefoglalja a szemünket, hogy az agyunk elveszíti az időérzékét és csak az időközben feltálalt vacsora állítja be újra. A steak nagyon finom volt, a sushi úgyszintén, nem tudtam belekötni. Azóta már kétszer voltam és nem bántam meg, sőt sajnálom azt a pénzt, amit nem ott költöttem el. Nagyon kellett már egy ilyen hely a környékre, remélem, egyre többen felfedezik és szeretik majd.