2017. október 13.a párjával járt itt 55A Google térkép alapján találtuk az éttermet. Nem bántunk meg. Útközben álltunk meg ebédelni és jól tettük. Nagyszerű fogadtatás után korrekt kiszolgálásban volt részünk. Nem egy országúti kifőzdét kerestünk, és nem azt kaptuk. Ár érték arány viszont pont jó. Nagyon finom tálat kaptunk, és a maradékot el csomagolták nekünk. Mindenkinek ajánlani tudom. Kár, hogy kamionnal nem tudok megállni ott. :)
2017. augusztus 17.egyedül járt itt 55Tökéletes kiszolgálás, finom vacsora. Egy tál pacalpöri volt ma a vacsora. Nagyon finom volt. Kiváló a kiszolgálás. Kár, hogy nem hamarabb találtam rá. Ha erre jövök mindig itt állok meg. Remélem sokszor fogok itt vacsorázni. Ajánlani fogom mindenkinek. Szerintem az autópályán már reklámozni kellene. Köszönöm az itt dolgozóknak a szép estét.
2016. augusztus 20.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagy kirándulás után mentünk be pizzát enni az ittjartam. hu ajánlása alapján. Öt percen belül egy régi kellemetlen emlékre kezdett hasonlítani minden. És jött a kellemes meglepetés, a jó és gyors kiszolgálás, a nagyon finom kemencében sült pizza. A szállásunk messze volt innen, ezért csak sajnos egyszer tudtuk ki próbálni. Máskor is el fogunk menni az biztos.
2016. augusztus 19.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az ittjártam. hu alapján kerestünk éttermet, és erre esett a választásunk az értékelések alapján, amit EGYÁLTALÁN nem bántunk meg. Nagyon hangulatos terasz, kiváló kiszolgálás. Finom ebéd, harcsapaprikás túros csuszával, kakasherepörkölt juhtúrós galuskával és egy jó kávé volt a menü. Nagyon jól éreztük magunkat a párommal. Mindenkinek ajánlom.
2016. március 28.családjával járt itt 55Csak ajánlani tudom mindenkinek. Minden évben itt ebédelünk, januárban voltunk utoljára, egy nagyobb társasággal (kb20 fő), remek kiszolgálással, érkezésünktől számítva 30 percen belül a főételt ettük, miután a finom halászlét megettük. A pincér tudta, ki mit rendelt, anélkül hogy megkérdezte volna. Megyünk a nyáron is.
2016. március 28.családjával járt itt 15 Nagyon éhesen érkeztünk, és másfél óra várakozás után éhesen távoztunk, szerencsére az autóig mert ott volt szendvics. . . . A hangulat ekkor már jó volt, mert nevettünk a pincérek "lassú film" mozgásán. A 3*3 dl cola rendelésre, kaptunk 2 dl cola-t, és 2*3dl zero colat, mindezt másfél óráig ittuk, abban reménykedve hogy megérkezik a hőn várt ebédünk.
És itt feladtuk, aminek a szemben lévő Bory-vár "itta meg a levét". . . . ha jót akar valaki nevetni, éhesen érdemes betérni, hogy éhesen távozzon.