2015. június 2.a párjával járt itt 35 A feleségem államvizsgáját ünnepelni jöttünk el. Kétszemélyes vízi tálat ettünk steakburgonyával és Gerbaud palacsintát. A tálról egyedül a grillezett halfilét sorolnám a maradandó élmény kategóriába. A tartár mártás kevésnek bizonyult a száraz rántott halak mellé, a steakburgonya alulkészült volt.
Mindezt még a bocsánatos bűnök közé sorolnám, azonban a Gerbaud palacsinta katasztrofális diópótló tölteléke nyomokban sárgabarack konzervvel és olcsó dobozos tejszínhabbal a legrosszabb menzás emlékeket elevenítette fel bennem. A kiszolgálásra nem lehet panaszunk, udvariasak és viszonylag gyorsak voltak. A panoráma csodálatos, a kerthelyiség hangulatos. Mindent összevetve jobb ételekre számítottunk az étterem híre és korábbi tapasztalataink alapján.
Hotel Tókert étterme válasza
Sajnálattal olvassuk a tapasztalataitokat, s köszönettel fogadtuk a véleményeteket, hiszen cégünk csak ily módon tud feljődni a jövőben! Szeretettel várunk vissza titeket! :)
2016. augusztus 23., Hotel Tókert étterme, Hotel Tókert