2020. július 12.gyerekekkel járt itt 55A szálloda tiszta, rendezett. A vacsora és a reggeli választékos,a szallodához tartozó pizzériában nagyon finom a pizza és a hamburger is! A vacsoránál a sütemények fenségesek! Családdal voltunk, szállodai apartman szobában, ami nagyon tágas volt. Személyzet kedves. Wellnes részleg kicsivel lehetne nagyobb ( több medence ) . Ajánlom!
2017. július 28.gyerekekkel járt itt 55Neten kerestünk rá az éttermekre, és ez tűnt a legszimpatikusabbnak. Nem csalódtunk! Pincérek kedvesek, készségesek. Hangulatos hely! Az étel finom volt, különösen a Chef spagettije! Rendelés után egészen hamar kihozták a rendelést! Ezen meg is lepődtünk! Gyorsaságból öt csillag! Egy felújítás viszont a mosdókra ráférne!
2017. július 28.gyerekekkel járt itt 55Jó szájízzel távoztunk a hotelből. Elsőre régimódinak tűnt a berendezés, a bútorok, de a szobákhoz érve elég modern környezet fogadott. A családi szoba nagyon kényelmes, tiszta volt! Személyzet igazán kedves, mosolygós, barátságos. Szuper, hogy a hotel előtt fel lehet szállni a kisvonatra, ami körbe visz a városon.
2017. július 28.gyerekekkel járt itt 55 Sajnos csak egy éjszakát töltöttünk itt, de fantasztikusan éreztük magukat! A látvány pazar! Gyönyörű a környezet! Tisztaság, rendezettség jellemzi! Bőséges kínálat a reggelinél és a vacsoránál is. A személyzet nagyon kedves, készséges, mosolygós. A kültéri medence sajnos hideg volt, így nem tudtuk kipróbálni, mert elég rossz időt fogtunk ki.
Visszatérünk még! Legközelebb azonban családi szobát választunk, mert négyőnknek elég szűkös volt a szoba.
2017. július 27.családjával járt itt 35 Két éjszakát töltöttünk itt a családdal. Egy "olcsóbb " szállodából érkeztünk, de össze sem lehet hasonlítani a kettőt ! Apróságok pl. kis tubusos tusfurdo, testapolo, tisztasági csomag, dobozos papirzsepi (alapból nem hiányzik az embernek, mert mindent vittünk ) nem volt. Az olcsóbb szállodahoz képest ez furcsa volt, mert ott mindent bekészítettek.
. A WC papír a legolcsóbb minőségű. A szobában az ágykeret életveszélyes ! ! A gyerekek és mi is lesérültünk! A wellness szuper lett volna, ha nincsenek sokan. Több embernek már kényelmetlen! Éjszaka iszonyatosan zúgott valami! Az etterem része viszont kiváló ! Nagyon jól főznek! Azért nem jár csak az öt csillag, mert távozás után a kocsiban szembesültünk vele a számlán, , hogy az első vacsorai etkezesnel négyőnknek a 4 limonádé helyett 5-öt szamlaztak, összesen 5000 Ft-ért! Érdemes megnézni minden esetben , hogy mit írunk alá ! A lehúzás nálunk is megvolt!