2016. augusztus 22.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon meg vagyunk elégedve, gyonyoru az egész hotel, a szobák, a wellness részleg, a gyerekek is élvezték a pancsolást is, és a játszószobát is. Nagyon jó az elhelyezkedése is, nagyon kozel van minden a hotelhez, nagyon kedves a személyzet, a tisztaság is elso osztályú, az ára is kiváló.
Egyedul talán egy dolog, amivel nem voltunk 100 százalékban megelégedve, az az volt, hogy minden nap ugyanaz volt a reggeli is, és a vacsora is. De, ezt leszámítva, nagyon jó volt minden, meg vagyunk elégedve, és biztos még vissza jovunk ide. Koszonjuk szépen.
Hotel Divinus válasza
Kedves Vendégünk! Először is engedje meg, hogy megköszönjük a legutóbbi itt-tartózkodásával kapcsolatos szállodánkra vonatkozó értékelését. A visszajelzése igazán megtisztelő számunkra, hiszen nagy örömmel tölt el bennünket, hogy meg volt elégedve többségében mindennel. Várjuk vissza Önöket máskor is szállodánkba!
Üdvözlettel: Szállodai Üzletvezető
2016. augusztus 26., , Hotel Divinus