2014. július 20.a párjával járt itt 45 Negatív:
Csak azért nem adtam 5*-ot, mert a Dunakanyarra néző standard szoba egy 3*-os szálloda színvonalát üti csak meg. :( Nincs klíma! ! ! Kb. 30 fok volt a szobában, így aludni nem könnyű. A berendezés őskori, az ágy elképesztően keskeny, a fürdőszoba egy műanyag fülke. Pozitív:
Nyilván a kilátás, aki ide jön, ezért jön ide.
A személyzet hozzáállása példa értékű, ilyennel Magyarországon még nem találkoztam. Vacsoránál az asztalhoz kísérnek, nem nekem kell ott forgolódni és keresgélni egy szabad asztalt. Ennyi féle italt, kolkétokat, smootie-t, limonádékat sehol máshol nem láttam, a medencéknél körbe járnak a pincérek, megkérdezik ki mit kér, kihozzák üvegnek tűnő, de műanyag poharakban, amik biztonsággal használhatók a medence környékén is, be is lehet menni vele a vízbe. Ingyenes parkolás! Ma ez már ritka. Az ételek minősége és a választék abszolút 4*-os szállodához méltóak. Összességében tetszett a szálloda és bátran merem ajánlani, de csak klímás szobával.