2018. január 7.a párjával járt itt 35 Néha Budapesten is megfordulunk Párommal, tegnap így esett a választásunk ebédidő után nem sokkal a WestEndben fellelhető Leroyra. Csak amiatt mentünk ide, mert egy pár falatot szerettünk volna bekapni mozi előtt. . a végére olyannyira elkedvetlenedtünk, hogy inkább moziba sem mentünk. Párom egy marcipános eperkrémlevest evett túrógombóccal.
. ez volt az étekzés csúcspontja! Ezután következett a túlterhetlt étterem viaskodása az egyre csak betóduló emberek számával, s ezáltal exponenciálisan csökkent az ételek elkészítésére fordítható idő, ez pedig magával hozta a minőségbeli romlást. Főételként mindketten wokban készült "finomságot" rendeltünk. Nekem egy szójával alaposan megspékelt, olajban áztatott csirkemellcomb falatka jutott tocsogósra elkészített zöldségágyon, odaégetett kesudióval. Párom szerencsésebb volt a választással, ő egy királyrákos rizottót kért, viszont mégis Ő itta meg a levét a dolognak, hiszen a tányérom 1/4-e után látta vonásaimon, hogy az olajtúltengés lassan rosszullétemhez vezet, így megmentett és tányért cseréltünk, mentette a tányéromról mentehtő összetevőket. Desszertre már csak Ő volt kapható, egy müzlis túrógombocót kért erdeigyümölcsös öntettel, ami alapvetően nem volt rossz, de nem is okozott kulináris élményt számára. Összességében pontszámom a levesnek és a desszertnek szól, a főétel-, és a kiszolgálás minősége és milyensége hagy némi kívánnivalót maga után. .
2017. december 24.a párjával járt itt 55 Amikor megérkeztünk, kedves fogadtatásban volt részünk, az ételek nagyon finomak, az adagok megfelelőek, a hangulat pedig kedvességet árasztó. Nem kellett sokat várnunk a fogásokra, hiszen ottjártunkkor nem volt nagy tömeg és így a felszolgálók is jobban tudtak fókuszálni az egyes asztalokra.
Külön köszönet az étlap áttekinthetősége miatt és mert nincs túlzsúfolva. . nem 100 féle dolgot kell elemezni és ezáltal döntésképtelenségbe esni. Persze itt is van, amit még mindenképpen ki fogunk próbálni, amikor újra erre járunk.
2017. december 24.a párjával járt itt 55 Mesés helyen fekszik az étterem, így télvíz idején a kinti részt nem lehetett igénybe venni, de az enteriőr is álomszép volt, főként a karácsonyra feldíszített asztaloknak köszönhetően. Elsőként egy salátát rendeltünk, amíg vártunk a főételekre.
Itt mindketten meglepődtünk, hiszen óriási adaggal szolgáltak és ennek megfelelően nem voltunk biztosak abban, hogy a folytatást bírni fogjuk-e. . . hát "félelmünk" be is igazolódott. Hosszas várakozás után -és több pincérnek is szólva- megérkezett a főétel. Párom egy indonéz ízvilágú Nasi-t rendelt, míg én egy steak-et. Az adag az előételként feltüntetett salátánál is robusztusabb volt, viszont meg sem tudtunk szólalni, olyannyira lenyűgöztek az ízek mindkettőnket. Összefoglalva elmondható, hogy a konyhát öt csillaggal értékelnénk, viszont a kiszolgálás és az ételek adagjait tekintve egy kis finomítást még igényel ez a kiváló helyszínen fekvő étterem. :)
2017. december 24.a párjával járt itt 55 A Párom mutatta be nekem ezt a kis vendéglőt, nagyon régóta törzsvendég már itt. Mi voltunk az elsők az étteremben, elég korán odaértünk, ennél fogva a kiszolgálás gördülékeny volt és minden igényt kiekólégítő. A vadleves kiváló volt mind ízvilágában, mind tálalását tekintve, hozzá pedig friss, házi kenyeret kaptunk.
A főétel is elnyerte mindkettőnk ízlését, így biztosan visszatérünk nemsokára, hogy az étlapon szereplő további finomságokat is kipróbáljuk! :)
2017. december 16.a párjával járt itt 55 Kellemes vacsorát töltöttünk a Gozsdu udvarban található hangulatos kis étteremben! Az ízek és a kiszolgálás sem okozott csalódást. Mindenki nyitott volt és segítőkész. Az asztalok talán egy kicsit kicsik, de sok jó ember. . :)
Ha erre járunk, mindenképpen benézünk egy kellemes falatra!
A mosdót kiemelném, szemet gyönyörködtető látvány tárult elém, amikor lementem a lépcsőn és kinyitottam az ajtót! :)
2017. december 16.a párjával járt itt 55 Párommal volt szerencsém egy csodálatos vacsorát eltölteni itt! Remek ízek párosultak kedves kiszolgálással és családbarát környezettel! Az adagok pont megfelelőek voltak, csendes, hangulatos, kandallóval felszerelt étterem, melynek télen csakúgy megvan a feelingje, mint nyáron, amikor tömve van és előre pár nappal kell asztalt foglalni.
Biztosan visszatérő vendégek leszünk immáron együtt is, hiszen Párom már régóta látogatja ezt a kis olasz vendéglőt! :)
2017. december 16.a párjával járt itt 55 Nagyon régóta járunk már ebbe az étterembe. Ezúttal Párommal volt szerencsém egy csodás vacsorát eltölteni itt. A kiszolgálás remek volt, ahogyan az már megszokható, az ételek minősége pedig páratlan! Odafigyelésből is ötös! Az esti csúcsforgalmat még éppen elkerültük, így a várakozási idő sem volt hatványozott, ahogyan az esténként gyakran előfordul, korábbi tapasztalatok alapján.
Összességében mindennel meg voltunk elégedve és biztosan sokszor betérünk még a továbbiakban!
2013. május 28.a párjával járt itt 55A Szerelmemmel jartunk ebben a csendes kis faluban,de egyszeeuen elamultunk a latvany es a csend miatt. Gyoyoruen berendezett apartmanban kaptunk szallast,a kilatas az erkelyeol pedig egy oriasi mezore nyilt,melyen ozek kozott lovak legeltek,es egeszen kozel engedtek magukhoz. Egyszeruen felejthetetlen elmenyt nyujtott,iden is visszaterunk ide.
2013. május 23.a párjával járt itt 55 Zugloban talalhato,pompas elhelyezkedessel,kivulrol nem is ismernenk fel,hogy egy ettermet rejt a novenyzet altal benott kapu. Mikor belep az ember,a mosdokkal talalja szembe magat,de mar rogton segitsegere is sietnek a pincerek,akik miutan a holgy kabatjat segitenek levenni,keszsegesen kisernek egy asztalhoz,mely ugyancsak rengeteg virag kozott bujik meg,ezzel a hangulat frenetikussa valik,majd este erkezik a ciganyzenekar,ok szolgaltatjak a talp ala valot.
Az etelek os nagyon finomak,magyarosan vannak elkeszitve,de nem tocsognak a zsirban. Remek kis hely,mindenkinek csak ajanlani tudom!
2013. május 22.a párjával járt itt 45 Hideg téli estén nem találtunk már olyan éttermet ami nyitva lenne,ezért betértünk ide. A hely maga nagyon tetszett,viszont a pincérek ránk sem hederítettek,így megindultunk a sok üres asztal közül az egyik irányába,ők pedig ezt nyugtázva feltápászkodtak,s a segítségünkre siettek. Az ételek minőségét tekintve nem volt pozitív,hogy a hús mócsingos volt.
. . de ezzel még nem is lett volna akkora probléma,sőt még a hideg,zsíros levessel sem,azon kívül hogy nem ettem meg. . de a modorukat felháborítónak találtam,hiszen jó hogy nem nevetett az arcomba,mikor ő is pontosan látta,hogy egy hagymaleves nem úgy néz ki,mint amit elém raktak. Egy biztos:először és utoljára jártunk itt a párommal,viszont maga az étterem hangulata magával ragadott.