2016. szeptember 13.családjával járt itt 45 Eddig két alkalommal sétáltunk Esztergomban, de annyira megtetszett a Dunakorzó Kávéház, hogy mindkét alkalommal ott sütiztünk/fagyiztunk. A kávéházba betoppanva belecsöppentünk az elmúlt patinás, régi idők világába, ami nemcsak a bútorokon és berendezéseken látszódott, de az egész Kávéház hangulatán is.
Rengeteg szép festmény dobja fel a kávéház amúgy sem lapos hangulatát és ez látszott a betérő vendégek számán is. A sütemények látványukban is vonzóak és az ízükben sem kellett csalódni. A mosdó is maximálisan kulturált volt. Egy apró negatívum: az átlaghoz képest drágább a kávéház.
2016. augusztus 8.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Születésnapra lefoglaltunk egy asztalt a Csillagvár Étterembe. Amikor megérkeztünk kígyózó sor állt az étterem előtt. Kiderült, hogy mindenki már korábban foglalt asztalt. A várakozás ellenére nagyon gyorsan felvették a rendelést és kiszolgáltak minket. Isteni finomak voltak az ételek( mindenből bőségesen hoztak).
Egy óra leforgása alatt már a számlát is kifizettük. Biztos, hogy visszatérünk ide.
2016. augusztus 8.a párjával járt itt 55Nászúton voltunk férjemmel Kőszegen és egyik este beugrottunk erre a helyre. Majdnem tele volt az étterem( csak bent találtunk ülőhelyet fél órával zárás előtt. A sajttortájuk mennyei volt. Ittunk egy koktélt is, ami szintén nagyon finom volt. A kiszolgálás gyors volt és a pincérnő is nagyon kedves volt.
2016. augusztus 8.a párjával járt itt 55 Nászúton férjemmel Kőszegre vettük az irányt. Az interneten való tájékozódás után az Arany Strucc Hotelben szálltunk meg. Kicsit vegyes szájízzel érkeztünk meg a hotelbe, mivelhogy az interneten sok negatívumot olvastunk a szállodáról és az étteremről is. Most épp azért írok, hogy ezeket megcáfoljam.
Magánvállalkozásként egy család üzemelteti az éttermet, a szállodát és a cukrászdát is. Az alacsony dolgozói létszám ellenére nagyon profin dolgoznak és nem utolsósorban mindenkivel rendkívül közvetlenek és viccesek. Régi patinás épületről van szó, ami megtartotta ezen vonásait, tehát a szobákra tényleg ráférne a felújítás, viszont van kábeltévé, Wifi, hűtő és a szoba tágas. A város centrumában található, ezért minden gyorsan megközelíthető. Pont ezen okból kifolyólag, szombaton nagy hangzavar volt, de minket az nem zavart :D
Az ételekről: férjemmel jó étkű embereknek tartjuk magunkat, de itt a háromfogásos menüt EGYSZER SEM tudtuk megenni a hatalmas mennyiség és a kifogástalan ízvilág miatt. Aki nem hiszi, nézze meg a képeket. SZÉP kártyával tudtunk fizetni( előre jeleztük, hogy Vendéglátásra fizetnénk és így ebből sem volt probléma). Nagyon szeretnénk visszamenni. Csak ajánlani tudjuk.
2014. augusztus 20. járt itt 55A legklasszabb pizzát és gyros tálat itt csinálják. Nagyon szép maga az étterem is. Rengeteg vendég volt bent. Az alsó és felső szinten is sokan voltak, mégis pillanatok alatt kiszolgáltak minket. Rendkívül kedves a személyzet és a mosdó is kulturált volt. A gyros tál hatalmas volt. Ketten jól laktunk vele. A pizza szintúgy. Finom volt a pizza tésztája és nem spóroltak le róla semmit sem:)