2017. október 9.a párjával járt itt 25 A hétvégét töltöttük párommal a hotelben. A lift ijesztő hangokat adott ki, a szoba jégverem volt. Hiába próbáltuk bekapcsolni a fűtést, az csak délután 6-tól üzemelt, akkor is langyos levegőt fújt. Többszöri kérésünkre végül este 8-kor lett fűtés. Egyébként a szoba tiszta volt és szép. Az étkezés sem volt a legmegfelelőbb.
Plusz pont, hogy gondoltak a glutén- és laktózérzékenyekre, viszont a vegetáriánusokra szinte egyáltalán nem. Második fogásból egy választásom volt, ami túl volt fűszerezve, nem nyerte el a tetszésem. Élő zene ment a vacsora alatt, ami pozitív volt számomra, viszont nem feltétlenül a '80-as, '90-es évek magyar slágerei a legmegfelelőbbek egy négycsillagos hotel romantikus vacsorája mellé. A fürdő két épületre volt osztva, ami nem derült ki számunkra egyértelműen a leírásból. A medencék felét nem tudtuk használni, mert kültériek voltak, és igencsak hideg volt a vizük. Valószínűleg nyáron sokkal jobban ki lehetett volna használni ezeket. A személyzet az étteremben életunt volt. 15 perccel a reggeli vége előtt ránk kapcsolták a lámpát. Egy hölgy leejtett mellettem egy adag tányért, de még csak rám sem nézett, hogy bocsánatot kérjen. Összességében úgy gondolom, hogy nem ez volt a legjobb ár-érték arányú szállásunk. Valószínűleg nem szállunk meg itt többet.