2016. május 10.a párjával járt itt 45 Romantikus hétvégét szerettem volna eltölteni a férjemmel és ezért választottam a Puchner Kastélyszállót. A hotel és környezete nagyon szépen van kialakítva, bár kissé elhanyagolt, gazos, több odafigyelést igényelne. Amikor a vacsorát és az éttermet megláttuk, mindent megértettünk: iszonyatos nagyüzem, átlagos kaja, minden a rengeteg vendég lenyúlásáról szól.
A szobák gyönyörűek, ízlélesen berendezettek, de az éttermek mindennek az ellentétei. Az igényességnek nem sok jelét láttam. A wellnes részleg gyönyörű, de törölközőhöz jutni bonyolult és kissé megalázó. Sajnos az iszonyatos klór szag miatt nem bírtuk sokáig élvezni a medencéket. Az élménybirtok csodálatos, szórakoztatóak a rendezvények. A hotelben szobaárai nem mondhatók alacsonynak, kicsit kiábrándító, hogy az élménybirtokra bejutni csak a belépőjegy megvásárolásával lehet, ez is a lenyúlás része. Egy kicsit többet vártam ettől a helytől.
2016. május 10.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Aki el akar szabadulni a világ gondjaitól, zajától annak tudom ajánlani ezt a szállást. Csodálatos környezet egy erdő közepén, 100 éves vadászkastély sziklaszírt tetején, bájos kis tó mellett. Itt nincs internet, nincs térerő, csak csönd és nyugalom. A szobák kategóriájuknak megfelelőek, bár némi felújítás már rájuk férne.
A wellnes részleg tiszta, a medence vize hideg, de szaunázás után kiváló. Az jakuzzik vize tiszta, hőmérséklete tökéletes. Az első hely ahol nem marta a klór a szememet. A környék számtalan zempléni túraútvonal kiinduló pontja, és a Pálházai kisvasút egyik állomása. Az étteremben finom házias és vadételeket kínál, az én kedvencem a Kőleves, gyerekkorom olvasókönyvének meséjét idézve. Aki nem akar gyalogolni, annak csónakázási, horgászási és kerékpározási lehetőséget is kínál a hotel, este pedig irány a bowling pálya. Lehet, hogy a környék kicsit elhanyagolt, lehet, hogy nem a legmodernebbek a szobák, de a figyelmes kiszolgálás, a csönd, a csodás táj az, hogy reggel az ablakon kinézve őzek, mókus, bármilyen erdei állat látványa fogad és kézzelfoghatóan megérint a természet, mindenért kárpótol. Biztosan fogunk még ide jönni!